Haberler

Ak Partili Kahraman, Üniversiteli Öğrencilerin Sorularını Yanıtladı

AK Parti Milletvekili adayı İsmail Kahraman, YSK’nın Doğu ve Güneydoğu’da aldığı sandık kararını eleştirerek, “Seçimlerde çok ciddi tedbirler alınacak ve seçim emniyeti sağlanacaktır” dedi.

AK Parti Milletvekili adayı İsmail Kahraman, YSK'nın Doğu ve Güneydoğu'da aldığı sandık kararını eleştirerek, "Seçimlerde çok ciddi tedbirler alınacak ve seçim emniyeti sağlanacaktır" dedi.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı İsmail Kahraman, Şehir Üniversitesi'nde öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Kahraman, seçim beyannamesinde yer alan gençlere yönelik başlıkları anlattı. Eğitim konusuna değindiği esnada CHP'nin seçim beyannamesini de okuduğu anlatan Kahraman, "Şimdi CHP'nin seçim beyannamesini inceledim. 5 yerde CHP diyor ki, 1+8, 9 yıllık eğitim kesintisiz olacaktır. Sebep ne. Sebep, çocuk 6 yaşına giriyor ya, 15 yaşına kadar, dini herhangi bir okul veya hafızlık gibi eğitim olmayacak. Niye dinden bu kadar korkuyorsun kardeşim. Dinsiz hangi ülke kalkınmış" diye konuştu.

Dünyanın birçok ülkesinde din konusunda hassasiyet gösterildiğini hatırlatan Kahraman, "Dünya böyleyken, Türkiye'nin dinden uzaklaşma isteği çok kötü bir şey" dedi.

Doğu ve Güneydoğu'da seçim güvenliği ile ilgili yöneltilen bir soruya ise Kahraman, "Anarşinin üst seviyeye çıktığı dönemlerden birindeyiz. Buna rağmen Yüksek Seçim Kurulu, sandıkların taşınmasını kabul etmedi. Mesela bu bir tedbirdi. İlçedeki hakim diyor ki, ben buradaki seçimin madem ki başkanıyım, bu sokakta bir işgal var, barikatlar hazır, hendek açılmış, bunu nakledin. Hayır dedi Yüksek Seçim Kurulu ve altıya dört alındı bu karar. Ben hukuk tahsili yapmış bir kişiyim. Böyle bir kararı nasıl alırsın. Emin görmüyorsan tedbir alacaksın. Tedbir almak için taşıyabileceksin, taşıyamazsın diyor. Yanlıştır. Ama İçişleri Bakanımızın, Başbakanımızın söylediği, çok ciddi tedbirler alınacak ve sandık emniyeti sağlanacaktır" yanıtını verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Yüksek Seçim Kurulu İsmail Kahraman İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title