Haberler

AK Partili Kadınların Erdoğan Sevgisi

Güncelleme:

Grup konuşmasını Meclis'ten canlı olarak takip eden AK Partili kadınlar, sevgi gösterileriyle zaman zaman Başbakan Erdoğan'a zor anlar yaşattı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısına katıldı. Partililer konuşma sırasında Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu.

ERDOĞAN'IN KONUŞMASINI KESTİLER

Başbakan Erdoğan son dönemlerdeki en coşkulu grup konuşmalarından birine imza attı. Muhalafet partilerine yönelik sert eleştirilerde bulunan Erdoğan'ın konuşması sık sık kesildi. Bu esnada suyu içip soluklanmayı tercih eden Erdoğan, sevgi gösterilene de zaman zaman el sallayarak karşılık verdi.

ŞİİRLİ SEVGİ GÖSTERİSİ

Erdoğan'ı izlemye gelen kadın partililer, zaman zaman da okudukları şiirlerle Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundular.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

ramazanramazanyildirim33@hotmail.com:

allahada bu kadar tapsanız direk cennetliksiniz.

36
10
yanıtYanıtla
Türkiyempoyrazyeli@Gmail.com:

ANANIZI, BABANIZI, KOCANIZI SEVMEZSİNİZ..! ONLARA 'SENİ SEVİYORUM' DEMEYİ BİLE GÜNAH SAYARSINIZ AMA SONRA DA BÖYLE ÇILGINLAŞIRSINIZ..! ALLAH SİZİ ISLAH ETSİN..! İSTER BAŞI AÇIK OLSUN; İSTER KAPALI OLSUN MESELE O DEĞİL MESELE ŞUDUR Kİ İLLA EDEP, İLLA EDEP..!

28
7
yanıtYanıtla
Türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

KARDEŞ BENDE EDEP OLMASA DAHA NELER YAZACAKTIM DA; NE AĞIR KONUŞACAKTIM DA EDEBİMDEN SUSTUM..!

yanıt0
yanıt0
Yusuf D.ydklc@ttmail.com:

Erdoğan bu ülke'nin en sevilen lideri..bunu alıp başka yerlere ima yoluylada olsa götürmek..edepsizliktir,zaten edepsiz insan farkına farmaz yaptığı edepsizliğin.

yanıt0
yanıt0
Yusuf D.ydklc@ttmail.com:

Denız Baykal'dan,Recaı Yıldırım'dan,Metın Çobanoglu'ndan bahsetmeyi unutmuşsun,ayrıca bir unuttuğun da,savunduğun fikrin temsilcileri,çobanın oyunu kendi oyuyla eşit görmeyenler olduğunu unutmuşsun,köylüler neden şehirler için oy kullanıyorlar diye şikayet edenleride savunduğunu unutup,kendine KÖYLÜ rumuzunu takmışsın..ne ironi ama.

yanıt0
yanıt0
aathreee_balll@hotmail.com:

kim bilir gittikleri mitinglerden nekadar para kaldırdılar ondan bu o......

16
11
yanıtYanıtla
safiye kaygınsafiyekaygin@hotmail.com:

eşlerde keşke birbirlerini bu kadar sevseler....yok olur mu kapıdan cıkarken (gidişin olada dönüşün olmaya) derler.akşam olunca( Allah belanı versin yine mi sen) derler,

12
10
yanıtYanıtla
PINARsevilayagdas@hotmail.com:

BU KADINLAR ONUN SİYASETİNEMİ YOKSA KENDİNEMİ AŞK OLMUŞLAR ANLAYAMADIM AYRICA KADINLARIN MİMİK HAREKETLERİ SANKİ POLİTİKACI DEĞİLDE ŞARKI DİNLİYORLARMIŞ GİBİ

13
4
yanıtYanıtla
edirnemesut-adiyaman@hotmail.com:

vatandaşı anlayabilseydiniz tek başınıza iktidar olurdunuz ,siz yıllarca bu millete şarkı ve marş dinlettiniz ama milletin karnı şarkılara ,marşlara tok millet icraate bakıyor boş konuşuyorsunuz boş .....ama sizi tebrik ediyorum hiç değilse insanların mimiklerini okumaya başlamışsınız ama anlama kabiliyeti eksikliğiniz devam ediyor. kasetten seyretmeye alışıksınız tekrar seyredin belki anlama kabiliyetiniz gelişir....

yanıt0
yanıt0
hakan niğdekuzey_kurtlari@hotmail.com:

Ben her zaman söylüyorum akepe kadın partisidir diye.araştırın seçmenlerinin yüzde 70 i karı.yüzde 20 si çıkarcı kalanıda iyi niyetli.HZ.Peygamber bu günleri görmüş kadınlara oy hakkı vermemiş.Kadının bu dünyada hiç bir hakkı yoktur

3
4
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title