Haberler

AK Partili Kadın Adayın Oturuşu Tartışma Yarattı

Güncelleme:

AK Partili vekil adayı Emine Çift'in Kozlu Belediyesi ziyaretindeki oturuş şekli tartışma konusu oldu.

AK Parti MKYK Üyesi ve Zonguldak Milletvekili Adayı Emine Çift'in, seçim çalışmaları için bulunduğu Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde, Kozlu Belediyesi'ni ziyareti sırasında çekilen bir fotoğrafı dikkat çekti.

KOLTUKTA OTURUŞU OLAY OLDU

AK Partili Emine Çift, 7 Haziran'da gerçekleştirilecek Genel Seçim öncesinde, 28 Nisan Salı gününü Kozlu ilçesindeki seçim çalışmalarına ayırdı. Partisinin Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ile birlikte Kozlu Belediyesi'ne de bir ziyarette bulunan Çift'in, bu ziyaretinde koltukta oturuş biçimi olay oldu. Bazı sosyal medyada kullanıcıları Çift'in bu oturuşunu 'makama saygısızlık' olarak nitelendirdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Emine Çift Zonguldak Ak Parti Kozlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500

Yorumlar (215)

EYLEMCimobilWeb@haberler.com:

Oturuşları bile batar olmuş. inadına Ak parti..

27
36
yanıtYanıtla
adımı yazmam:

müslüman türbanlı dedikleri bu olsa gerek.

49
3
yanıtYanıtla
RUMUZ 17-25mobilWeb@haberler.com:

DAVUTOĞLU SORUYOR“2001 de kim iktidar“diye.Kalabalık hep bir ağızdan “AKP“ diye bağırıyor.Adamlardaki genel kültür seviye tam komedi:

44
3
yanıtYanıtla
MHP:

-MHP

17
29
yanıtYanıtla
Ahmet Varol Mobil-IOS:

Gelde Atatürk'ün değerini bilme

31
10
yanıtYanıtla
mhplimobilWeb@haberler.com:

Cok gormeyin nede olsa akpli onlara bu yakisir

31
10
yanıtYanıtla
vovodelMobil-ANDROID:

sen devlet makaminda evde oturur gibi oturamazsin. bilmiyorsan bir bilene sorda azicik adap ögren.

34
5
yanıtYanıtla
NERDE:

MİMAR SİNANLARI , FATİHLERİ , ÖMERLERİ, FARABİLERİ, İBNİ SİNALARI ÖZLEDİK, MUHTEŞEM İNSANLARI

30
8
yanıtYanıtla
ELAZIĞ:

BU OTURUŞ BAŞINDAKİ ÖRTÜYÜ TAKMANIN İDRAKINDA OLMADIĞINI GÖSTERİYOR. YANİ İÇİ BOŞ, SADECE GÖRÜNTÜ. BEN ERKEK OLDUĞUM HALDE O ŞEKİLDE BİR MAKAMDA BİR TOPLUMDA İNSANLARIN KARŞISINDA OTURMAKTAN İMTİNA EDERİM. AKLIMA AMBULASA BİNERKEN ÇİZMESİNİ ÇIKARMAYA ÇALIŞAN MADENCİ GELDİ.

31
6
yanıtYanıtla
haha:

ORASI SENIN ŞARK KÖŞEN DEGİL ABLAAAAA

25
12
yanıtYanıtla
Tüm 215 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title