Haberler

Ak Partili İlçe Başkanı Yüksekokul Mezunu Olmadığı İçin İstifa Ediyor

Bursa'nın Büyükorhan İlçesi'nde, 29 Kasım'da yapılan olağan genel kurulda Ak Parti İlçe Başkanı seçilen Osman Koçdemir, yüksekokul mezunu olmadığı için istifa edeceğini açıkladı.

Bursa'nın Büyükorhan İlçesi'nde, 29 Kasım'da yapılan olağan genel kurulda Ak Parti İlçe Başkanı seçilen Osman Koçdemir, yüksekokul mezunu olmadığı için istifa edeceğini açıkladı.

Ak Parti Büyükorhan İlçe Başkanlığı'nın 5'inci Olağan Genel Kurulu'nda, il başkanlığı ve parti genel merkezinin 'aday olma' çağrısına rağmen Büyükorhan Süt Üreticileri Birliği Kooperatifi Başkanı Osman Koçdemir mevcut başkan Necat Oktay'a karşı aday oldu. Seçimlerde Necat Oktay 128 oy alırken, 145 oy alan Osman Koçdemir ilçe başkanı seçildi.

Ak Parti Bursa İl Başkanlığı'nda önceki gün partinin Bursa Koordinatörü Hacı Turan başkanlığında gerçekleştirilen toplantı sonrası Osman Koçdemir istifa kararı aldı. Koçdemir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Adaylarda yüksekokul mezunu olma şartı vardı ben de bu şarta takıldığım için istifa etme kararı aldım, il başkanlığı benim bu kararımı olumlu karşıladı. Benden ilçe başkanı için parti içerisinde yüksekokul mezunu olan üyelerden birkaçını önermemi istedi. Ben de onların bu tavsiyesine uyacağımı söyledim. Yarın istifa dilekçemi il başkanlığına sunacağım" dedi.  Osman Koçdemir'in ortaokul mezunu olduğu belirtildi. - Korhanbursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyükorhan Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title