Haberler

AK Partili Eski Belediye Başkanı 2 Kişiyi Öldürdü

Güncelleme:

İzmir'in Bayındır ilçesinin AK Partili eski Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, eski ortakları Güray Seven ve Salih Bal'ı alacak meselesinden çıktığı ileri sürülen tartışmada tabancayla öldürdü.

İzmir'in Bayındır ilçesinin AK Partili eski Belediye Başkanı ve aynı zamanda çiçek serası işleten Mehmet Kertiş, eski ortakları Güray Seven ve Salih Bal'ı silahla vurarak öldürdü.

KURŞUN YAĞMURUNA TUTTU

Olay, öğle saatlerinde, Bayındır Tokatbaşı mevkiinde bulunan çiçek serasında meydana geldi. Bayındır Belediyesi eski Başkanı Mehmet Kertiş, çiçek işi ile uğraştığı ortakları Güray Seven ve Salih Bal ile ofiste buluştu. Ortaklar arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavganın büyümesi ile eski belediye başkanı Mehmet Kertiş, belindeki silahı çıkararak iddiaya göre ortakları Seven ve Bal'ı kurşun yağmuruna tuttu. Sonra Mehmet Kertiş, jandarmayı arayarak cinayet işlediğini söyleyip kendini ihbar etti. Jandarma olay yerine sağlık ekipleri ile geldi. Mehmet Kertiş jandarma tarafından gözaltına alınırken sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Güray Seven'in hayatını kaybettiğini belirledi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralı olan Salih Bal olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Bayındır Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Bal, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Jandarma ekipleri, gözaltına aldığı eski belediye başkanı Mehmet Kertiş'i sorgulamak üzere Bayındır Jandarma Karakol Komutanlığı'na götürdü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kertiş İzmir 3. Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (28)

CAVCAV:

ONU AKP Mİ DOĞURDU. İNSAN OLMIYANI NEYLESİN AKP. BİR ANA BABADAN MELEK DE DOĞAR. ŞEYTANDA.

8
25
yanıtYanıtla
Doğrucu DAVUT:

AKP demek her türlü yolsuzluğu, haksızlığı, adaletsizliği yapacak kişilerin yer aldığı bir oluşumdur. AKP nin doğurması gerekmez BAĞRINA BASMIŞ BELEDİYE BAŞKANI YAPMIŞ yoksa bu yetmez mi ?

yanıt23
yanıt3
SANCAR:

Cehalet Halk Partisi mensuplarının yorumlarına bak :)) CHP çivin yok ülkemize senin seçmenlerinin de Hepiniz kuyruk acısı çok büyük hep anırıyorsunuz :))))

11
18
yanıtYanıtla
camiye gitmeyenleri öldür gitsin !!!:

akepecilerin arzuladığı yeni türkiye bu. . . çek silahı öldür önüne geleni. . .

18
7
yanıtYanıtla
koyun gözlü:

desenize bunlar çoktan beri dikta yönetimi planlarını yapmişlar

14
7
yanıtYanıtla
cem tuna:

Mafyavari ve kanun tanımaz bir kültür ve zihniyetin tezahürü. . En tepedeki de aynı en alttaki de. Müzakere ve uzlaşma kültürü olmaz bunların. Bunlar güce taparlar ve kaba kuvvete inanırlar. . .

14
7
yanıtYanıtla
KLASİK:

NE BEKLİYORDUNUZ BUNLARIN TOPU BÖYLE

15
5
yanıtYanıtla
CHP:

BU ADAMDA BELEDİYE BAŞKANI OLMUŞ YAAAA. . . . .

15
3
yanıtYanıtla
AZİZİ:

BOŞUNA AK KOYUN DEMİYORUZ ONLARA AKP DEN ADAY OLARAK MİNİ YAVRU Bİ KANGALI KOY WALLAHİ SEÇİLİR BİLLAHİ SEÇİLİR BU DENENMİŞ ADAMLARA SORUYOLAR KİME OY VERECEN AK PARTİ PEKİ ADAY KİM CVP WOLLAHİ BİLMİYORİMKİ ADAY KİM BİZ AK PORTİYE VERECEZ

yanıt2
yanıt1
Ercişli:

ulan kıyamet kopsada kurtulsak. bu mikrop siyasetlerden ve teroristlerden

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title