Haberler

Ak Partili Ekmen: "Ücretsiz İnternet Tüm Gençleri Çok Heyecanlandırdı"

AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Hasan Ekmen Maltepe’de üniversite öğrencileri ile buluştu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Hasan Ekmen Maltepe'de üniversite öğrencileri ile buluştu. Ekmen, AK Parti'nin seçim beyannamesi ile ilgili "Ücretsiz internet tüm gençleri çok heyecanlandırdı" dedi.

AK Parti'nin geçtiğimiz Pazar günü kamuoyu ile paylaştığı seçim beyannamesinin etkisi sürmeye devam ederken, AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Hasan Ekmen, Maltepe'de üniversite öğrencileri ile buluştu. Öğrencilerin siyasete dair merak ettiklerine cevap veren Ekmen, AK Parti'nin seçim beyannamesi ile ilgili olarak, gençleri en çok ücretsiz internetin sağlanacak olmasının heyecanlandırdığını söyledi.

"GENÇLER AK PARTİ İKTİDARINDAN UMUTLU"

Ekmen burada yaptığı konuşmada, genç nüfusun AK Parti iktidarından umutlu olduğunu kaydetti.

Ekmen, kendisinin de Türkiye'nin geleceğinden umutlu olduğunu belirterek, "Bugün Gedik Üniversitesi'ndeki genç arkadaşlarımızla birlikte muhabbet ettik, dertleştik, konuştuk. Onlar bana ben onlara sordum. Aslında onların istedikleri şuydu, AK Parti iktidarında gençler nasıl olacak? AK Parti iktidarında mutlu gençler olacak mıydı? Şurası kesin ki, Türkiye'nin geleceği mükemmel. Bu gençler, yönetim kademelerinde olduklarında, bu gençler milletvekili, başbakan, cumhurbaşkanı olduğunda Türkiye yeniden şaha kalkacak" diye konuştu.

Ekmen, gençlerle gerçekleştirdiği sohbette özellikle ücretsiz internet konusuna değindiklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti:

"İş kurmalarda girişimcilere verilen desteğe değindik. AK Parti iktidarında gençlerin nereden nereye geldiğine değindik. Aslında, umutsuz gençlikten, umutlu gençliğe geldiğine değindik. Hem bugün Gedik Üniversitesi'ndeki gençler, hem de sahada birlikte olduğumuz gençler AK Parti iktidarından umutlular. Mutlaka soru işaretleri var. Acaba diyorlar biz, iş bulabilecek miyiz? Acaba ben mutlu olabilecek miyim? Böyle soruları sordular, böyle cevaplar almak istediler."

GENÇ GİRİŞİMCİLERE DEVLET DESTEĞİ

AK Partili Ekmen, konuşmasının devamında ücretsiz internetin tüm gençleri çok heyecanlandırdığını kaydetti. Ayrıca, tüm girişimci gençlere devlet desteğinin sağlanacağını belirten Vekil adayı, AK Parti'nin gençlere yönelik projelerini şu sözlerle anlattı:

"Şunu açık yüreklilikle söylüyorum, ücretsiz internet tüm gençleri heyecanlandırdı. Nasıl olacağını sordular, sosyal medyayı tabii gençler çok kullandığı için cep telefonunda ücretsiz olacak mı diye sordular. Başka bir merak konuları ise iş bulabilme konusuydu. AK Parti aslında onlara iş kurduklarında neler yapacaklarını anlattı. İş kurduklarında 30 bin liradan, 50 bin liraya hibe desteği, 100 bin liraya kadar kefalet desteği verilecek. Bunun yanında, 3 yıl iş kuran gençlerden gelir vergisi almayacağını açıkladık. Kültür sanat alanında projelerinin 30 bin lira hibe ile destekleneceğini, bu desteğin daha da artabileceği anlattık. Üniversiteden ayrılan gençlerin 2 yıl boyunca sosyal güvenlik primi ödemeyeceğini anlattık."

"GENÇLERİMİZ 1 KASIM'DA 'AK PARTİ' DİYECEK"

AK Partili Ekmen son olarak gençlere daha çok değer verilmesi gerektiğini belirterek, "Gençlere, genç bakış açısıyla bakmalıyız. Aslında onlar sordu biz söyledik, biz söyledik onlar düşündü ve AK Parti'ye oy verdiler. İnşallah gençlerimiz 1 Kasım'da AK Parti diyecekler" şeklinde konuştu.

AK Partili Ekmen gecenin sonunda ise gençlerle birlikte Selfie çektirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ak Parti Türkiye Maltepe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title