Haberler

Ak Partili Başkan Çelik: İmamın Cemaati Facebook ve Twıtter'da da Takipçisi Olmalı

Kayseri'nin Kocasinan İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İmam Hatip Mezunları Derneği üyelerine Facebook, Twitter gibi sosyal medya araçlarını daha etkili kullanmaları gerektiğini belirterek, "Cami imanının arkasındaki cemaati aynı zamanda Facebook, Twitter takipçisi de olmalıdır" dedi.

Kayseri'nin Kocasinan İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İmam Hatip Mezunları Derneği üyelerine Facebook, Twitter gibi sosyal medya araçlarını daha etkili kullanmaları gerektiğini belirterek, "Cami imanının arkasındaki cemaati aynı zamanda Facebook, Twitter takipçisi de olmalıdır" dedi.

Ak Partili Başkan Mustafa Çelik, Kayseri İmam Hatip Mezunları Derneği (KİMDER) üyesi gençlere kendilerini her alanda donanımlı olarak yetiştirmeleri tavsiyesinde bulunarak, "Sadece ilmi ve fenni alanda değil, tüm alanlarda donanımlı olarak kendinizi yetiştirin. Bunun için de facebook, Twitter gibi sosyal medya ortamının çok iyi, verimli ve dikkatli bir şekilde kullanılması gerekir" dedi.

İmam Hatiplilerin hem dini hem de fenni ilimleri kavrayıp çözümleyen hayatın her aşamasında yaşayabilen bir nesil olduğunu vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, "Dini ilimlerde olduğu gibi fenni ilimlerde de başarılı olan imam hatip liselerimiz, bugüne kadar ülkemize binlerce ilim adamı, aydın, devlet adamı ve siyasetçi yetiştirmiştir. Bu nedenle İmam Hatipli genç kardeşlerime birkaç tavsiyede bulunmak istiyorum. Kendinizi her alanda yetiştirmelisiniz. İslami bilimlerle tam donanımlı olarak yetişmemiz gerek, bu bizim için olmazsa olmaz ancak Yahudilikle ve Hıristiyanlıkla ilgili olarak da söyleyeceğimiz bir takım bilgilerimizin olması gerek. Ekonomik, sosyal ve içtimai hayatla ilgili olarak da bilgimizin olması gerekir. Kısacası her konuda kendimizi tam donanımlı olarak yetiştirmeliyiz. Bunun için de Facebook, Twitter gibi sosyal medya araçlarını daha etkili kullanmalısınız. Cami imanının arkasındaki cemaati aynı zamanda Facebook, Twitter takipçisi de olmalıdır. İmam da Facebook ve Twitter'dan anlamlı mesajlar ve bilgiler aktarmalıdır " diye konuştu. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Çelik Facebook Kayseri Twitter Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title