Haberler

AK Parti'li Başeğmez'den Birlik ve Beraberlik Mesajı

Güncelleme:

AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Mukadder Başeğmez, Kuştepe'de vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Şişli Belediye Başkan adayı Mukadder Başeğmez, Kuştepe'de vatandaşlarla buluştu. Konuşmasında kardeşliğin önemine vurgu yapan Başeğmez, "Uzat ellerini, ben uzatıyorum ellerimi. Bir olalım, beraber olalım, kardeşliğimizi bozmayalım" dedi.

AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Mukadder Başeğmez, Kuştepe Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mehter takımının gösterisiyle gerçekleşen mitingde Kuştepeli'lere hitap eden Başeğmez, Şişli'nin hak ettiği hizmetleri alamadığını belirtti.

"ŞİŞLİ KENAR MAHALLE OLARAK KALMIŞ"

"Çalışa çalışa bundan sonra Şişli'yi Türkiye'nin en güzel şehri yapacağız" diyen Başkan adayı Başeğmez, Şişli'yi hak edecekleri noktaya taşıyacaklarını belirterek şunları söyledi; "Kuştepe'den yeni bir ruh doğuyor. Biz geliyoruz kardeşlerim, gidenlere güle güle. 30 Mart akşamı sandıklar açıldığında bütün milletin yüzü gülecek arkadaşlar. İstanbul dünyanın en güzel şehri. Şişli'nin de İstanbul'un gözbebeği olması gerekir ama Şişli İstanbul'un orta yerinde kenar mahalle olarak kalmış. Hayır, bunu reddediyoruz. Şişli İstanbul'un en güzel ilçesi olacak. Böyle gelmiş, böyle gitmez diyeceğiz."

"BİR OLALIM, BERABER OLALIM"

Türkiye'nin medeniyet zenginliğinden bahseden Başeğmez, hiçbir ayrım yapılmadan herkesin ülkesi için birlik olması gerektiğini söyledi. Mukadder Başeğmez, "Kürt müsün? Roman mısın? Pomak mısın? Kim olursan ol bu toprakların üzerinde yaşıyorsan bu ülkenin derdini davasını çekiyorsan. Bu göklerin yağmurlarında ıslanmışsan, bu ülkenin rüzgarıyla savrulmuşsan kardeşimsin. Uzat ellerini, ben uzatıyorum ellerimi. Bir olalım, beraber olalım, kardeşliğimizi bozmayalım. Kavga ettik de ne oldu? 30 yıl dağlarda birbirimizi kurşunladık da ne oldu? 500 milyar dolar para gitti. Canları, kanları, gözyaşları anaları saymıyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

mukadder başeğmez istanbul ak parti şişli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title