Haberler

Ak Partili Azmi Ekinci, Büyükada Esnafıyla Buluştu

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Azmi Ekinci seçim çalışmalarına Büyükada’da devam etti.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Azmi Ekinci seçim çalışmalarına Büyükada'da devam etti. Ekinci, Büyükada'da esnaf ile buluştu.

Siyasi partilerin seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Azmi Ekinci Büyükada esnafıyla buluştu. Adalı esnaf tarafından yoğun ilgi gören Ekinci, burada vatandaşların beklentilerini dinledi. Ekinci, yaptığı konuşmada Milli Birlik ve Kardeşlik projesinin devam ettirilmesi için halkın AK Parti'ye umut bağladığını kaydetti.

"UMUTLARIN MERKEZİNDE AK PARTİ VAR"

AK Partili aday, 7 Haziran seçimlerinden sonra AK Parti'nin tüm eksiklerini tamamladığını söyledi.

Halkın 7 Haziran'da AK Parti'ye "eksikliklerinizi tamamlayın" mesajı verdiğini, AK Parti'nin umutların merkezinde olduğunu kaydeden Ekinci, "Vatandaşımızın ilgisi çok müspet durumda şu anda. 7 Haziran'da aldığımız sonuçlardan dolayı, şu anda bir takım eksikliklerimizi, yanlışlarımızı düzelttik. Şu anda halkımızın karşısına çıktık. Çok güzel bir yaklaşım var. Tüm vatandaşlarımızın basiret gözü açık olduğundan, meseleyi ülke meselesi olarak görüyor. Umutlarının merkezinde AK Parti var. Zaten 7 Haziran'da da verdiği mesajda bunu söylüyor. AK Parti yüzde 41 oyla birinci yapıldı. Dolayısıyla bizim umudumuz ve yeniden Türkiye'yi inşa edecek kadrolar AK Parti'de. Ama gidiniz ve eksikliklerinizi tamamlayınız denildi. Şu anda biz eksikliklerimizi tamamladık geri döndük. Allah'a hamd olsun halkımızla buluşuyoruz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Azmi Ekinci İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title