Haberler

AK Parti Zonguldak Milletvekillerinden Ziyaretler

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu İlçe teşkilatı konuşması- AK Parti İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar- Kaymakam ziyaret- Belediye ziyaret AK Parti Zonguldak milletvekillerinden ziyaretler AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Faruk Çaturoğlu ve Hüseyin Özbakır, partisinin Alaplı ilçe başkanlığını ziyaret etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu İlçe teşkilatı konuşması- AK Parti İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar- Kaymakam ziyaret- Belediye ziyaret AK Parti Zonguldak milletvekillerinden ziyaretler AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Faruk Çaturoğlu ve Hüseyin Özbakır, partisinin Alaplı ilçe başkanlığını ziyaret etti.Çaturoğlu, yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bir gün daha hükümetsizliğe tahammülü kalmadığını söyledi.Sandıkta seçmenin iradesinin tecelli ettiğini anlatan Çaturoğlu, "Koalisyon olur mu olmazı mı, bizim şu anda bir şey söylememiz mümkün değil. Yeni bir hükümet kurulana kadar ya da erken seçim olursa erken seçim takvimi çalışana kadar şu anda Başbakanımızın başkanlığındaki hükümet devam ediyor. Türkiye de şu anda bir yönetim boşluğu yok" diye konuştu. AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır da ülkenin 13 yılda çok şey kazandığını dile getirerek "Hem içeride hem de dışarıda çok büyük mücadeleler verdik" dedi.Konuşmaların ardından milletvekilleri Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Özbakır Faruk Çaturoğlu Zonguldak Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title