Haberler

AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı "Vefa İftarı"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem: "Vesayet rejimini kesin olarak bitirecek önemli bir tarih, 10 Ağustos'tur.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, vesayet rejiminin kesin olarak biteceği önemli tarihin 10 Ağustos olduğunu belirterek, "Recep Tayyip Erdoğan, 10 Ağustos'ta cumhurbaşkanı olduğu gün, farklı bir Türkiye olacak. Türkiye'nin üzerine 11 Ağustos'ta farklı bir güneş doğacak" dedi.

Erdem, Zeytinburnu Stadyumu'nda, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığınca düzenlenen "Vefa iftarı" programında yaptığı konuşmada, İslam coğrafyasında Müslümanın Müslümanı katlettiğini, bu coğrafyanın Türkiye'nin yaşadığı huzura muhtaç olduğunu söyledi.

Yakın geçmişte Türkiye'yi de Mısır, Irak ve Suriye'ye benzetme gayretleriyle karşı karşıya kalındığını anlatan Erdem, "Allah'a şükür, bu oyunları boza boza, bugüne geldik. İnşallah 10 Ağustos'ta yeni bir zafere, bayrama birlikte, el ele, gönül gönüle, çalışarak karar vereceğiz" diye konuştu.

Erdem, Türkiye'nin zenginleştiğini, ülkede huzurun arttığını belirterek, şöyle devam etti:

" Türkiye, 12 yıl önce iktidar bulamıyordu. İşte o günlerde siyaset sahnesinde yerini alan AK Parti sayesinde, bugün dünyanın gıpta ile baktığı, imrendiği bir Türkiye var. Avrupa uyum yasalarıyla, demokratik açılımlarla, milli birlik ve kardeşlik projeleriyle, ülkemize huzur getirdik. Din, ırk farkı bırakmadan, dünkü problemlerin çoğunu geride bıraktık. Yıllarca bu ülkede kurban derisi, başörtüsü, okul kavgası yapıldı. Allah'a şükür bunları geride bıraktık. Vesayet rejimini bitirdik. Vesayet rejimini kesin olarak bitirecek önemli bir tarih, 10 Ağustos'tur. Recep Tayyip Erdoğan, 10 Ağustos'ta cumhurbaşkanı olduğu gün, farklı bir Türkiye olacak, Türkiye'nin üzerine 11 Ağustos'ta farklı bir güneş doğacak. Türkiye'yi o gün tutana aşk olsun Allah'ın izniyle."

"Terörü bir daha Türkiye'ye gelmemek üzere tarihe gömeceğiz"

"Ortada adaylar var ama Allah'a şükür kimse bugün Başbakanımızın adaylığını tartışmıyor" diyen Erdem, "Bugün cumhurbaşkanının belli olduğunu, herkes ifade ediyor. Çünkü o makama en layık kişi, Recep Tayyip Erdoğan'dır. Erdoğan'ı en iyi İstanbul bilir. 1994'te belediye başkanı olduğunda, yüzde 26,5 gibi bir oy oranıyla belediye başkanı olmuştu. Bitmiş, tükenmiş bir İstanbul'u, ayağa kaldırdı. İstanbul'daki başkanlığı, onun önünü açtı ve onu başbakanlığa getirdi. Partimizi iktidara taşıdı ve onu görenler, her seçimde oyunu artırarak partimizi iktidara taşıdı. Şimdi inanıyorum ki yeni bir zaferi 10 Ağustos'ta birlikte yazacağız" ifadelerini kullandı.

Ekrem Erdem, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde güzel neticeler alabilmek için AK Parti ilçe teşkilatlarının üzerine düşeni en iyi şekilde yapması gerektiğini ve kalan günleri çok iyi değerlendirmesi gerektiğini söyledi.

Türkiye'nin çözülmez zannedilen birçok problemini çözdüklerini anlatan Erdem, "En önemli sorunlardan biri terördü. Terörü bitirmek için çözüm sürecini hayata getirdik. Şimdi son noktayı koymak için de meclise sevk ettiğimiz terörü bitirme toplumsal birliğimizi kuvvetlendirme yasası, önümüzdeki günlerde meclisten geçtikten sonra, terörü bir daha Türkiye'ye gelmemek üzere tarihe gömeceğiz" diye konuştu.

İkna edilmeyen tek bir kişi kalmaması gerektiğini dile getiren Erdem, "İnanıyorum ki ilk turda seçimi alacağız ama açık ara alalım. Liderimize bu vefayı yapmak durumundayız" dedi.

Erdem, yakında iki bayram olduğunu kaydederek, bunlardan birinin Ramazan Bayramı, diğerinin ise halkın ilk defa cumhurbaşkanını seçeceği "Milli irade bayramı" olduğunu belirtti. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Zeytinburnu Ekrem Erdem Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title