Haberler

AK Parti Üsküdar ilçe Başkanı Halit Hızır: "Akan kanın durmasını istemeyenler toplum düşmanıdır"

ilandır
Güncelleme:

"Üsküdarlı annelerimizden Doğudaki annelerimize dayanışma mektubu" yürüyüşüne katılan Hızır, "Çözüm Süreci'nin sonuna geldiğimiz ve barışa yaklaştığımız şu günlerde, yine akan kandan nemalananların ne tür kirli oyunlar içine girdiğini, bizler kadar annelerimiz de görüyor.

Bu anlamlı organizasyonun asla siyasi bir yönü yoktur. Buradan açık ve net bir şekilde ilan ediyorum. Bu anlamlı organizasyon için her kim çıkar da "Siyasi faaliyettir" derse, bilin ki o akan kanın durmasını istemeyen bir toplum düşmanıdır" dedi.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen, Üsküdarlı annelerimizden Doğudaki annelerimize dayanışma mektubu gönderme ve destek yürüyüşü büyük ilgi gördü. Farklı partilerden, farklı ilçelerden ve hatta farklı şehirlerden gelen kadınlarımız Çözüm Süreci'ne tam destek oldu.

Siyasi bir amaç gütmeden, tamamen Doğu ve Güneydoğu'daki annelerimize destek amaçlı yapılan yürüyüş saat 10.00'da Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesisleri'nin önünden başladı.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır yaptığı basın açıklamasında, "Her şey 15 Ağustos 1984'te PKK'nın Siirt'in Eruh ile Hakkâri'nin Şemdinli ilçelerine baskın usulü saldırmasıyla başladı. Ancak bir şeyler için savaş vereceksek bu üzücü olayların tekrar yaşanmaması, başka canların yanmaması, başka annelerin ağlamaması için savaşalım" diyerek sözlerine başladı.

Barış Süreci'ni baltalayanları toplum düşmanı ilan eden Hızır, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Hanım Sultanlar Şehri Üsküdar'ımızda annelerimiz, terörün durması ve Çözüm Süreci'nin başarıya ulaşması adına büyük bir sorumluluk örneği göstererek Doğulu ve Güneydoğulu annelerimize barış mektubu gönderecek. Bu anlamlı organizasyonun asla siyasi bir yönü yoktur. Buradan açık ve net bir şekilde ilan ediyorum. Bu anlamlı organizasyon için her kim çıkar da "Siyasi faaliyettir" derse, bilin ki o akan kanın durmasını istemeyen bir toplum düşmanıdır. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın temellerini 2005'te attığı, çeşitli nedenlerle sekteye uğrasa da 2012'den itibaren hız kazanan bir Çözüm Süreci yaşıyoruz. Çözüm Süreci'nin baş aktörü olan Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın "Bu benim siyasi hayatıma mal olsa bile vaz geçmeyeceğim bir projedir" sözü, hepimizin hafızalarındadır. Çözüm Süreci'nin sonuna geldiğimiz ve barışa yaklaştığımız şu günlerde, yine akan kandan nemalananların ne tür kirli oyunlar içine girdiğini, bizler kadar annelerimiz de görüyor. Bizler, anne şefkati ve anne sevgisinin üstesinden gelemeyeceği hiçbir sorunun olmadığına inanıyoruz. Bugün Üsküdarlı annelerimizin Üsküdar Postanesi'nden Diyarbakırlı, Vanlı, Şırnaklı, Mardinli, Hakkârili, Ağrılı; velhasıl Doğulu ve Güneydoğulu annelerimize göndereceği her mektup, barış için uçurulmuş bir güvercin olacaktır. Edirneli ile Vanlı, İzmirli ile Diyarbakırlı, Ankaralı ile Mardinli, Trabzonlu ile Şırnaklı annelerimiz el ele verdiğinde Çözüm Süreci esas olarak başarıya ulaşacak ve yıllardır akan kan dinecektir. Türkiye çapında bir kampanyaya dönüşeceğini tahmin ettiğimiz bu güzel faaliyeti Üsküdar'dan başlatan annelerimizin önünde saygıyla eğiliyoruz."

Yürüyüş, Üsküdarlı anneler tarafından yazılan mektupların, doğudaki annelere ulaştırılmak üzere PTT Üsküdar Şubesi'ne teslim edilmesi ile sona erdi.


Üsküdar Belediyesi Ak Parti Advertorial Haberler Advertorial Sondakika Advertorial Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title