Haberler

AK Parti Üsküdar, Gençlerle Buluştu

Üsküdar Belediyesi’nin, "Gençlerimizle Dua’da Buluşuyoruz" konulu sabah namazı programı, Marmara İlahiyat Fakültesi Camii’nde gerçekleşti.

Üsküdar Belediyesi'nin, "Gençlerimizle Dua'da Buluşuyoruz" konulu sabah namazı programı, Marmara İlahiyat Fakültesi Camii'nde gerçekleşti.

Ak Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, AK Parti Üskudar İlçe Başkanı Halit Hızır, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve AK Parti Üsküdar SKM Başkanı İhsan Sorar'ın iştirak ettiği programa, gençler de yoğun ilgi gösterdi.

Şehitler için yapılan dualarla son bulan programda günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. Daha sonra AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen gençlere bizzat çorba ve simit ikramında bulundu.

İkramlardan sonra AK Parti Üsküdar İlçe SKM'yi ziyaret eden Muş, Cumhurbaşkanlığı Sistemi hakkında bilgilendirmelerde bulundu. AK Parti Üsküdar'ın referanduma hazır olmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Muş, kutlu yürüyüşte tüm emek verenlere başarılar diledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Üsküdar Belediyesi Mehmet Muş AK Parti Marmara Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
title