Haberler

AK Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları, Büyükşehir Belediyesini Protesto Etti

Mustafa Kemal Atatürk'ün Tekirdağ'a gelişinin 87. yıl dönümü kutlamalarında Atatürk'ü temsili olarak canlandıran sanatçı Gökhan Akyüz'ün hakaret içerikli sözler kullandığı iddiasıyla AK Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları, Büyükşehir Belediyesini protesto etti.

Mustafa Kemal Atatürk'ün Tekirdağ'a gelişinin 87. yıl dönümü kutlamalarında Atatürk'ü temsili olarak canlandıran sanatçı Gökhan Akyüz'ün hakaret içerikli sözler kullandığı iddiasıyla AK Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları, Büyükşehir Belediyesini protesto etti.

AK Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nesibe Ünal, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi önünde yaptığı basın açıklamasında, büyükşehir belediyesinin organize ettiği Atatürk'ün Tekirdağ'a gelişinin 87. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Atatürk'ü temsili olarak canlandıran sanatçı Akyüz'ün tören esnasında söylediği hakaret içerikli olduğu iddia edilen sözlerinin kadınları, erkekleri ve tarihi seven tüm vatandaşları rencide edici nitelikte olduğunu ifade etti.

Kadın kolları üyesi kadınların hazır bulunduğu basın açıklamasında Atatürk'ü temsili olarak canlandıran Akyüz'ün, hakaret içerikli o kötü sözlerini büyükşehir belediye protokolü önünde çekinmeden sarfettiğini  ifade eden Ünal, şunları kaydetti:

"Böyle bir şeye nasıl müsaade edilir? O sözler Atatürk'e hakarettir, kadınlara ve erkeklere hakarettir, tarihimize hakarettir. CHP'li belediyeden ve hakaret eden kişiden özür bekliyoruz. 'O sözler sanatçıyı bağlar'  şeklindeki bir açıklamayla bu iş kapatılamaz. O sanatçı o hakaretleri evinin balkonundan yapmadı. Tekirdağ'da, büyükşehir belediyesinin ev sahipliği yaptığı bir etkinlikte, halkın ve protokolün önünde yapmıştır. CHP laf ve mazeret üretmesin. 'O sözler sanatçıyı bağlar' demek, ayıba ortak olmaktır. Tekirdağ halkından özür dilenmediği sürece o hakaretler CHP'yi ve büyükşehir belediye başkanını da bağlar."

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Ak Parti Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title