Haberler

AK Parti Sözcüsü Çelik: "Sandıktaki Baskıya Karşı Hep Birlikte Direnmeliyiz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, vatandaşlara sandığa sahip çıkmaları çağrısında bulunarak, "Sandıklar üzerindeki baskıya karşı hep birlikte direnmeliyiz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, vatandaşlara sandığa sahip çıkmaları çağrısında bulunarak, "Sandıklar üzerindeki baskıya karşı hep birlikte direnmeliyiz" dedi.

Çelik Lütfiye Kısacık İlkokulu'nda oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, seçim sürecinde siyasi partilerin özgürce propaganda yaptığını söyledi. Çelik, "Ankara Garı'nda uğradığımız terör saldırısı, seçim sürecinde tabi çok canımızı yaktı. 100'ün üzerinde canımızı kaybettik. Onun dışında vatandaşlarımız büyük bir sağduyu ile huzura, istikrara sahip çıktılar. Bütün seçim dönemi boyunca da ufak tefek olaylar hariç genel olarak huzurun korunduğunu görüyoruz. Bugün de sandıklara baskı yapmaya çalışanlara, vatandaşın hür iradesini etkilemeye kalkışanlara karşı her türlü tedbir alındı. Bütün vatandaşlarımız, bütün siyasi partiler sandıklara sahip çıksınlar. Her seçimin sonunda kuşkusuz bazı partiler kazanır, bazı partiler kaybeder. Bazı partiler daha öne gider, bazıları geri kalır. Ama şu bilinsin ki partilerin kazanması ya da kaybetmesi Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlarının bir kısmının diğerine karşı zafer kazanması, bir diğer grubun hezimeti anlamına gelmez. Sandık varsa, sandık bütün Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlarının zaferidir. Bütün yurttaşlarımız için demokrasi bir zaferdir. Hiçbir Türkiye Cumhuriyeti yurttaşı seçim sonuçlarına göre bir diğerine göre kaybetmiş sayılmaz. Hepimizin kazancıdır. Türkiye'nin kazancıdır bu. Hepimiz için bir zaferdir" diye konuştu.

Bütün vatandaşların hangi partiye oy verirse versin sandıklara sahip çıkmalarının çok kıymetli olduğunu ifade eden Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Demokrasinin kıymetini bilelim, sandığın kıymetini bilelim. Bakınız etrafımızda bu kadar istikrarsızlığa, bu kadar huzursuzluğa rağmen bizim kendi ülkemizde bu sandık, demokrasi ve diğer mekanizmalar yoluyla huzuru, barışı, istikrarı sürdürüyoruz. Etrafımızdaki sıkıntılardan ülkemizi bu şekilde koruyoruz. Bütün vatandaşlarımız hangi partiye oy verirse versin sandıklara sahip çıkmaları çok kıymetlidir. Sandıklar üzerindeki baskıya karşı hep birlikte direnmeliyiz. Demokrasiyi hep beraber korumalıyız. Bu ülkenin en büyük kazanımlarından bir tanesi sağlıklı seçim yapabiliyor olmasıdır. Biz sağlıklı seçim yapabilen, seçim sonuçlarını tartışmasız ortaya koyabilen bir ülkeyiz. Bu sebeple bu seçim de kendi demokrasi tarihimize parlak bir aşama olarak geçecektir. Memleketimize, bütün milletimize, etrafımızdaki coğrafyalara hayırlı olmasını diliyorum. Hepimiz için inşallah bundan sonrasında hayırlı istikrar olan bir dönemin kapısını açsın diyorum." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ömer Çelik Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title