Haberler

AK Parti Siirt Milletvekili Aktay: "Silahla, Şiddetle Türkiye'de Demokratikleşme Yolunda Bir Arpa...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Aktay ve beraberindeki heyetin esnaf ziyaretleri - Aktay'ın vatandaşlarla sohbeti - Aktay'ın konuşması AK Parti Siirt Milletvekili Aktay: - "Silahla, şiddetle Türkiye'de demokratikleşme yolunda bir arpa boyu yol dahi yürünmez, yürünmemiştir" Ak Parti Siirt Milletvekili Aktay, "Silahla, şiddetle Türkiye'de demokratikleşme yolunda bir arpa boyu yol dahi yürünmez, yürünmemiştir" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Aktay ve beraberindeki heyetin esnaf ziyaretleri - Aktay'ın vatandaşlarla sohbeti - Aktay'ın konuşması AK Parti Siirt Milletvekili Aktay: - "Silahla, şiddetle Türkiye'de demokratikleşme yolunda bir arpa boyu yol dahi yürünmez, yürünmemiştir" Ak Parti Siirt Milletvekili Aktay, "Silahla, şiddetle Türkiye'de demokratikleşme yolunda bir arpa boyu yol dahi yürünmez, yürünmemiştir" dedi.AK Parti Siirt Milletvekili seçilen Yasin Aktay, Kurtalan ve Baykan ilçelerindeki temasları sırasında yaptığı konuşmada, sözlerinde barış kelimesini düşürmeyenlerin kurdukları pusularla masum insanları katlettiğini söyledi.Aktaş, şunları kaydetti: "Silahla, şiddetle Türkiye'de demokratikleşme yolunda bir arpa boyu yol dahi yürünmez, yürünmemiştir. Geçmişte bir zulüm vardı, Bizd e kabul ediyoruz zaten hep kabul ettik. Bu rejim bizden önce bu rejim kendi halkına zulmediyordu ama zulm ederken, Kürt'ü de Türkü'de ayırt etmiyordu. Elhamdülillah bugün hiç kimse ne dilinden dolayı, ne dininden dolayı, ne cinsinden, ırkından dolayı asla ayrımcılığa muhatap değil, asla ezilmiyor."

Kaynak: AA / Güncel

Yasin Aktay Ak Parti Türkiye Siirt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title