Haberler

AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik Ferizli'de

Güncelleme:

AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk 'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Çelik yaptığı açıklamada"2. Dönem yeniden seçilen Ferizli belediye Başkanı Ahmet Soğuk Ferizli'ye çok güzel hizmetler kazandırmıştır ve kazandırmaya da yeni projeleriyle devam edecektir." Dedi.

Başkan Soğuk Milletvekilimizin yaptığı ziyaretten mutluluk duyduğunu belirtti yaptığı açıklamada"yaptığımız hizmetlerin hepsinde Vekillerimizin mutlaka bir emeği vardır hizmetlerimizin devamını getirmek için tekrar kapılarını çalıp ilçemize yeni projeler kazandırmak çalışacağız. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi

Sakarya Milletvekilimiz Hasan Ali Çelik İlçemizde yapımı devam eden Botanik Park'ı yerinde inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ardından ilçemizde okul ziyareti yaparak öğrencilere muhabbet ettiler Soma Faciasını hatırlatan gençler Milletvekilimize ve Başkanımıza siyah kurdele taktılar.

Vekil Çelik duyduğu üzüntüyü dile getirerek"Milletimizin Başı Sağolsun, meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan Rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum."dedi.

Başkan Soğuk 'ta duyduğu acıyı dile getirdi"başta milletimizin başı sağolsun çok zor bir durum maden faciasında hayatını kaybedenlere Allah'tan Rahmet Kederli ailelerine başsağlığı diliyorum yaralı olarak kurtulan vatandaşlarımıza da Allah'tan acil şifalar diliyorum." Dedi

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hasan Ali Çelik Ak Parti Sakarya Ferizli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title