Haberler

AK Parti'nin Van Temayülü'nde Gerginlik

Güncelleme:

AK Parti Van Teşkilatı'nın gerçekleştirdiği temayülde kısa süreli gerginlik yaşandı.

Ak Parti Van Gençlik Kolları ile Edremit Gençlik Kolları arasındaki gerginliği aday adayları önledi.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi, partiler temayül yoklamaları gerçekleştiriyor. Ak Parti Van Teşkilatı'nın gerçekleştirdiği temayül yoklamaları istenmeyen görüntülere sahne oldu. Gençlik kolları arasındaki gerginlik, aday adaylarının araya girmesi sonucu güçlükle önlendi.

Aday adayı olan bazı isimlerden alınan bilgilere göre; Edremit İlçe Gençlik Kolları'ndaki kişilerin oy kullanmasının engellenmesi üzerine söz konusu gerginlik çıktı. İsim listesinde olması gereken yaklaşık 35 isim, iddialara göre liste değiştiği için önce oy kullanamadı. Yaşanan kısa süreli tartışmalar beraberinde gerginliğin artmasına neden oldu.

İddialara göre Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Acar ve Kadın Kolları Başkanı Nahide Hakan'ın da söz konusu gerginliklerin yaşanmasında pay sahibi olduğu belirtildi.

Öte yandan aday adayı olan birçok kişi, söz konusu gerginlikleri kesinlikle tasvip etmediklerini, ilk listeyi değiştirenlerin kesinlikle bulunması ve cezalandırılması gerektiğini belirttiler.

Bişar Ulutaş / VAN

Kaynak: Temsilci / Güncel

Ak Parti Edremit Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title