Haberler

AK Parti'nin Temayül Yoklaması

AK Parti'nin temayül yoklaması- AK Parti Hatay il teşkilatınca, milletvekili aday adaylarıyla ilgili temayül yoklaması yapıldı- AK Parti MKYK Üyesi Gedikli: - "Bugüne kadar biz AK Parti olarak 3 genel seçim, 3 yerel seçim 3 referandum yaptık. 9 seçimde de hamdolsun büyük bir başarıyla çıktık" AK Parti Hatay il teşkilatınca, milletvekili aday adaylarıyla ilgili temayül yoklaması yapıldı.

AK Parti'nin temayül yoklaması- AK Parti Hatay il teşkilatınca, milletvekili aday adaylarıyla ilgili temayül yoklaması yapıldı- AK Parti MKYK Üyesi Gedikli: - "Bugüne kadar biz AK Parti olarak 3 genel seçim, 3 yerel seçim 3 referandum yaptık. 9 seçimde de hamdolsun büyük bir başarıyla çıktık" AK Parti Hatay il teşkilatınca, milletvekili aday adaylarıyla ilgili temayül yoklaması yapıldı. AK Parti MKYK Üyesi Bülent Gedikli, AK Parti Hatay İl Başkanlığı tarafından Antakya Spor Salonu'nda düzenlenen milletvekili aday adaylarına yönelik temayül yoklamasında yaptığı konuşmada, 7 Haziran'da yapılacak seçimlerin önemine dikkati çekti.AK Parti'nin girdiği seçimlerden büyük bir başarıyla çıktığını belirten Gedikli, "Bugüne kadar biz AK Parti olarak 3 genel seçim, 3 yerel seçim 3 referandum yaptık. 9 seçimde de hamdolsun büyük bir başarıyla çıktık. Birileri kol kola girmeye devam ediyor. Bunlar geçmişte de üzerilerine düşeni yaptılar. Gezi olayları, 17-25 Aralık darbe teşebbüsleri, 6-7 Ekim olayları bütün bunlar ne içindi? Türkiye'nin bu yürüyüşünü durdurmak içindi ama başaramadılar. Milletimizin sayesinde başaramadılar. Milletimiz buna engel oldu" diye konuştu. Türkiye'nin yeni, güçlü ve daha iyi bir Türkiye olmaya doğru gittiğini ifade eden Gedikli, sözlerini şöyle sürdürdü: "Şimdi ekonomiyi alt üst etmeye çalışıyorlar. Ekonomiyle uğraşıyorlar. Efendim 'kriz çıkacak, şu tarihte kriz mi olacak, Türkiye nereye gidiyor, Türkiye sultanlığa mı gidiyor, diktatörlüğe mi gidiyor' gibi bunları her tarafta yayıyorlar. Küresel finans, faiz lobileri, paralel yapı bütün bu şebekeler el ele vermiş kriz çıkarmak için uğraşıyorlar. Aman ha Türkiye büyümesin, Türkiye'de yatırım yapılmasın, dışarıdan sermaye gelmesin, Türkiye'yi engellemenin derdindeler. Onlar ekmeğinize el koymanın, cebinize el uzatmanın derdindeler. Biz buna asla müsaade etmedik ve bundan sonra da etmeyeceğiz"Milletten aldıkları emaneti asla çiğnetmediklerini vurgulayan Gedikli, şunları kaydetti: "CHP'nin genel başkanı 'Türkiye'yi bize sadece 4 yıllığına teslim edin' diyor. ya biz bunlara ülkeyi 4 yıllığına teslim etsek ne yaparlar? Yapacakları ilk iş doğrudan doğruya Baas rejimini kurarlar. Bunlara değil 4 yıl 4 dakika ülkeyi emanet etsek mahvederler ve perişan ederler. İşte bir 4 dakika serbest kaldılar. Bir baktık Esad'la kol kola şipşak fotoğraf çektiriyorlar. Bunların yaklaşımı bu. Türkiye'yi yönettiklerini düşünebiliyor musunuz? Emin olun şunları tartışır hale geliriz. Acaba Türkiye Amerikan mandası mı olsun İngiliz mandası mı olsun? Hangi mandayı tercih edelim. Bu kafa, böyle bir kafa. Ama milletimiz, bunlara inşallah asla bunlara müsaade etmeyecektir."AK Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç da milletvekilliği için 101 aday adayının partiye müracaat ettiğini ve teşkilata, partiye yakışır, adil bir çizgide teşkilatın "meylini" alacaklarını kaydetti.Temayül yoklamasında 101 aday adayı için bin 944 partili oy kullandı. AK Parti'nin temayül yoklaması

Kaynak: AA / Güncel

Bülent Gedikli Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

hataydortyolmobilWeb@haberler.com:

AKP hatayda bitmistir

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title