Haberler

AK Parti'nin Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan

Adayı MEHMET ALİ ŞAHİN AÇIKLADI Törende İstiklal Marşı'nın hemen ardından 'Dönmem Geri Senin Yolundan' isimli türkü eşliğinde Başbakan Erdoğan'ın görüntüleri yayınlandı.

Adayı MEHMET ALİ ŞAHİN AÇIKLADI

Törende İstiklal Marşı'nın hemen ardından 'Dönmem Geri Senin Yolundan' isimli türkü eşliğinde Başbakan Erdoğan'ın görüntüleri yayınlandı. Klibin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, adayı açıklamak üzere kürsüye geldi. Şahin, AK Parti olarak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için geniş bir istişare süreci geçirdiklerini belirterek; Her kesimle istişarelerde bulunduk. Milletin reis-i cumhur olarak, cumhurun başı olarak görmek istediği ismi nihayet tespit ettik. Bir kişinin Cumhurbaşkanı adayı olması için en az 20 milletvekilinin imzasıyla aday olması gerekiyor. Biz, grubumuzdaki tüm milletvekili arkadaşlarımızın imzasını topladık. Tüm milletvekili arkadaşlarımızın imzasıyla, ittifakıyla Cumhurbaşkanı adayı belirledik. Aziz milletimizin takdirlerine sunmaya karar verdik. Türkiye Cumhuriyeti'nin 12'nci Cumhurbaşkanı adayı Genel Başkanımız, Başbakanımız, İstanbul Milletvekili Recep Tayyip Erdoğan. Adayımızın hayırlı olmasını diliyorum dedi. ARINÇ'IN GÖZLERİ DOLDU

Şahin'in açıklamasının ardından salonda bulunanlar kararı ayakta alkışlayarak karşıladı. Başbakan Erdoğan da ayağa kalkarak, salondakileri selamladı. Bülent Arınç'ın, adayın açıklanmasının ardından gözlerinin dolduğu görüldü. Başbakan Erdoğan'ın isminin açıklanmasının ardından, hayatını anlatan bir film gösterimi yapıldı.

DHA FEED'TEN CANLI OLARAK YAYINLANIYOR

Haber Birkan YILDIZANKARA,(DHA)

(Tür: Ankara)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Ali Şahin Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title