Haberler

AK Parti'nin Beylikdüzü Mitingi

Genel Başkan ve Başbakan Erdoğan: (1) "Biliyorsunuz şimdi üç kafadarlar türedi; CHP, MHP, Pensilvanya... Pensilvanya'nın ablaları sizin kapınıza da geldi mi? Gelemez. Bakınız onların ablaları varsa bizim de ablalarımız var. Onların abileri varsa bizim de abilerimiz var. Son seçimlerde 21,5 milyon oy aldı bu hareket. Şimdi inşallah bu oylar daha da kenetleniyor.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Biliyorsunuz şimdi üç kafadarlar türedi; CHP, MHP, Pensilvanya...  Pensilvanya'nın ablaları sizin kapınıza da geldi mi? Gelemez. Bakınız onların ablaları varsa bizim de ablalarımız var. Onların abileri varsa bizim de abilerimiz var. Son seçimlerde 21,5 milyon oy aldı bu hareket. Şimdi inşallah bu oylar daha da kenetleniyor. İnşallah 30 Mart  bir başka olacak. Yeni bir milat olacak. Demokraside bir milat olacak" dedi.

Erdoğan, partisinin Beylikdüzü'nde Fatih Sultan Mehmet Camisi yanında düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada, vatandaşların tezahüratları üzerine, "Biz sizinle gurur duymayacağız da kimlerle duyacağız? Siz bize istikamet verdiniz. Siz bize 'yürüyün' dediniz. 'Yürüyün, arkanızdayız' dediniz. Elhamdülillah yürüdük, 12 yıldır sizlerle beraber yürüdük" ifadelerini kullandı.

İstanbul'da aylardır kuraklığın olduğunu ve kentin bugün rahmetle kucaklaştığını belirten Erdoğan, "Ama siz rahmetten kaçmadınız, İnşallah bu rahmeti 30 Mart'a taşıyacaksınız. Ben buna inanıyorum. Sizi böyle görüyorum" şeklinde konuştu.

Erdoğan, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, Sinan Erdem Spor Salonu'nda Türkiye'nin değişik yerlerinden yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı kadınlar günü programı yaptıklarını ifade etti.

"Son seçimlerde 21,5 milyon oy aldı bu hareket"

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biliyorsunuz şimdi üç kafadarlar türedi; CHP, MHP, Pensilvanya...  Pensilvanya'nın ablaları sizin kapınıza da geldi mi? Gelemez. Bakınız onların ablaları varsa bizim de ablalarımız var. Onların abileri varsa bizim de abilerimiz var. Son seçimlerde 21,5 milyon oy aldı bu hareket. Şimdi inşallah bu oylar daha da kenetleniyor. İnşallah 30 Mart  bir başka olacak. Yeni bir milat olacak. Demokraside bir milat olacak. Ama benim sizden bir ricam olacak. 21 gün kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Durmak yok, eyvallah... Bu iş bitmiştir."

Beylikdüzü'nde belediyenin kendilerinde olduğunu, Beylikdüzü'nde, büyükşehirde ve merkezi yönetimde devam edeceklerini belirten Erdoğan, şunları kaydetti:

"Bu üçlü dayanışma inşallah Beylikdüzümüzü çok daha güzel yarınlara taşıyacak. Bakınız, bu adımları atarken hep beraber olduk. Şimdi 10-15 yıl öncesine gidin. Nasıl bir Beylikdüzü vardı, son 10 yılda nasıl bir Beylikdüzü oldu? Bunlar durup dururken olmadı. Bir aşkla oldu. Burada bir metrobüs var mı? Nasıl geldi bu buraya? CHP'lilerle mi geldi, MHP'lilerle mi geldi? Yani bunlardan bir hizmet geleceğine inanıyor musunuz?  Biz hizmet siyaseti yaparız, CHP iftira siyaseti yapar. Son zamanlarda yatıyor kalkıyor yolsuzluk da yolsuzluk... İnanıyor musunuz? Söylenen şeyin bir aslı astarı olur. Böyle bir şey yok. Sağlama basmadan, yasaları, anayasayı çiğneyerek adımlar atıyor."

"Devlet 100 liraya 63 lira faiz ödüyordu"

Erdoğan, 79 senede Türkiye'de 6 bin 100 kilometre bölünmüş yol yapıldığını, kendilerinin 10 senede 17 bin kilometre bölünmüş yol yaptıklarını belirterek, Cumhuriyet tarihinde toplam yapılan derslik sayısının yarıdan fazlasını, 205 bin dersliği 10 yılda yaptıklarını anlattı.

Çocukların önceden okula giderken kitap bulamadığını, şimdi her yıl okula giderken ücretsiz şekilde öğrencilerin kitaplarının verildiğini vurgulayan Erdoğan, "Göreve geldik, Türkiye'nin genelinde ama her ilde değil 76 üniversite vardı. Biz buna 99 üniversite daha ilave ettik. Şimdi 175 üniversite var 81 vilayetin tamamında. Bununla kalmadık, attığımız adımlar devam etti. Borcumuz 100 liranın 73 lirasıydı. Şimdi 100 liranın 35 lirası borç. Nereden nereye. Devlet 100 liraya 63 lira faiz ödüyordu. Şimdi tek haneli rakama düşürdük. Nerede kalıyor şimdi bu aradaki fark? Benim kardeşimin cebinde kalıyor" dedi.

"Başbakana beddua seansları yapıyorlar"

Bu süreç içerisinde reel faizi de yüzde 2'ye indirdiklerini anlatan Erdoğan, şöyle devam etti:

"IMF'ye bizden önce CHP'nin yavrusu DSP ve MHP 23,5 milyar dolar borçlanmıştı. Bize öyle devrettiler. Biz ne yaptık? Ödedik, ödedik, geçen 14 Mayıs'ta sıfırladık. Şimdi borcumuz yok bizim IMF'ye. IMF bizden şimdi borç istiyor. 5 milyar dolar borç vereceğiz. Milli bankamız Merkez Bankası... Kasasında ne vardı biliyor musunuz? 27,5 milyar dolar. Şimdi 126 milyar dolara çıktı. Yolsuzlukların olduğu bir iktidar bunu yapabilir mi? Bunları sağlayabilir mi? Bütün bunların yanında hamdolsun, dünyada özellikle AB üyesi ülkeler ve yanında Amerika, hepsinin büyüme hızı şu anda 1'in altında, 0,5, 0,6 böyle... Türkiye 4... Türkiye büyüyor, Türkiye değişiyor. Bütün engellemelere rağmen, Gezicilere rağmen gelişiyor. Pensilvanyacılara rağmen gelişiyor. Bunlar o kadar ileri gittiler ki, yavrularımızı evlerinden atıyorlar. Yurtlarından atıyorlar ve gece seansları yapıyorlar. Kaldırıyorlar kız çocuklarını, gece seansları yapıyorlar. Ne seansı? Beddua seansı yapıyorlar. Kime? Başbakana, ailesine, bakanlarına... Ne olacak, kainatın imamı, televizyonlarda izlediniz, kalkar da beddua sallarsa onun arkasından gelenler ne yapar? Aynısını yapar. Bununla da kalmadılar. Sevgili Peygamberimizi Miraç'tan indirdiler, kamyonete bindirdiler, kamyonette yürüttüler. ya böyle bir şey olabilir mi? Bununla da kalmadılar. Rüyada tweet atıyorlar. Peygamberimizi görmüş, Peygamberimiz demiş ki, 'Bir kat daha artırın tweetleri'. ve onu kalkıyor Pensilvanya'ya soruyor. O da diyor ki, 'İyi olur, tweetleri iki kat artırın'. ya böyle saçmalık olu mu? Bu nasıl bir şeydir. Bunlar iyice istikametlerini şaşırmışlar. Bunlar akıllarını kiraya vermişler. Bunlar iradelerini kiraya vermişler."

- İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Beylikdüzü Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title