Haberler

AK Parti'nin 'Ampul'ünü Kafasına Kazıttı

Güncelleme:

Konya'da AK Partili vatandaş, tek başına iktidar olan AK Parti'nin 'ampul' amblemini kafasına kazıttı.

Konya'da bir kişi 1 Kasım genel seçimlerinde tek başına iktidar olan Ak Parti'nin 'ampul' amblemini kafasına saç modeli olarak yaptırdı. O saç modelinin fotoğrafını ise saç modelinin kesimini yapan kuaför Ali İbrahim Yıldız, sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında paylaştı.

AMPULÜ KAFASINA KAZITTI

Geçen Pazar günü yapılan seçimlerde Ak Parti'nin yüzde 49.47 oy oranıyla tek başına iktidar olmasının ardından kuaför Ali İbrahim Yıldız'a gelen AK Partili vatandaş, AK Parti tek başına iktidara geldiğinde partinin amblemini saçına model olarak yaptıracağı için söz verdiğini belirterek, partinin 'ampul' amblemini kafasına kazıttı.

SÖZ VERMİŞ, BİZ DE KESTİK

Kestiği saç modelini sosyal paylaşım sitesindeki kişisel sayfasında paylaşan kuaför Yıldız, "Vatandaşımız seçimlerden önce bir söz vermiş. AK Parti tek başına iktidar olursa kafama partinin amblemini yaptıracağım diye. Bu nedenle bize geldi. Biz de vatandaşın isteği üzerine o modeli yaptık" dedi.


Paylaşılan fotoğrafların altına ise, "Helal olsun. İyi cesaret. İşte AK Parti sevdalısı" yorumları yapıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Yıldız Ak Parti Konya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (48)

cem tuna:

Kadın, erkek, genç, yaşlı bütün AKEPE''liler yaptırsın bence. . . . Böylece günlük hayatta bir araya gelindiğinde AKEPE''ye oy vermediğini söyleyen veya oy verdiğini söylemekten utanan sonra da gidip sandıkta oyunu AKEPE''ye verenlerin kimler olduğunu görmüş anlamış oluruz. . Hiç olmazsa daha Mert bir görüntü sergilerler. . .

17
2
yanıtYanıtla
kusura bakma cem:

önce siz baslattiniz. , 92 senedir her tarafi büslerle doldurdunuz, , millete örnek oldunuz, , yetisen nesiller söz dinlemiyorki, , herkezde bati özentisi var, , din iman son sirada gelir, , AKP, , de laik sistemin ürünüdür, , uzaydan gelmediler yaa, , ben almanyada yasayorum, , daha hic oy kullanmis degilim, ancak AKP, , iktidara gelelden beri, , ülkemizin prestici ve sayginligi artti, , siz göremiyorsunuz bunu, , ben berlinde sosyal danismanlik yapiyorum, almanlar söylüyor bunu.

yanıt4
yanıt4
...:

''KUSURA BAKMA CEM'' gel burda yaşa. . sonra konuş! prestiCi mrestiCi. .

yanıt1
yanıt0
türk:

bu akpliler kadar malı yok ülkede

9
9
yanıtYanıtla
NATO TURK:

TURKIYEDE NE KADAR YALAKA VARSA AKP PARTISINDE BULUSTU O AMPUL BIRGUN O KAFANDA PATLAYACAK. YALAKALAR DAIMA CIKARCI KISILER OLUP SAHSIYETSIZ INSANLARDIR

17
1
yanıtYanıtla
GÜNDÜZ:

AKP 13 YILDA TOPLUMU CAHİL BIRAKTIY KI. SONUCU. . . . . . AKP EĞİTİMİ SEVMEZ

8
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın...:

yazık Allah akıl fikir versin. . . akp profili. .

7
8
yanıtYanıtla
nazlıı:

ne saçma insanlar var bu dunya da. Allah akıl fıkır versın. . .

14
0
yanıtYanıtla
eagle:

evde bi güzel sopa yer simdi

8
6
yanıtYanıtla
Francoforte:

Kazimaya hic gerek yoktu , kafa zaten Ampul :-D

10
3
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title