Haberler

AK Parti Muğla Milletvekili Öztürk Açıklaması

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, "Marmaris'e gelen Gökhan Şahin Sözmezateş'in o helikoptere binmesi tesadüf değil. Tamamen ona Tayyip Bey'i alma görevi verilmiş, özellikle canlı.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, "Marmaris'e gelen Gökhan Şahin Sözmezateş'in o helikoptere binmesi tesadüf değil. Tamamen ona Tayyip Bey'i alma görevi verilmiş, özellikle canlı. Neden canlı biliyor musunuz? Çünkü milletin içindeki Recep Tayyip Erdoğan aşkını algı operasyonlarıyla bitirmek istiyorlar." dedi.

Öztürk, Menteşe Öğretmenevinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü'nün en büyük zararı İslam dinine verdiğini, bu sürecin 17 ve 25 Aralık tarihlerinde başlatıldığını belirtti.

FETÖ'nün 17 Aralık'ta bir algı operasyonu yaptığını vurgulayan Öztürk, 15 Temmuz'un ise itibar zedeleme operasyonunun son raddesi olduğunu kaydetti. Tüm çabalara rağmen halkın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında durmaya devam ettiğini belirten Öztürk, "Millet kayıtsız kalmaz bu konularda. Bir takım insanlar referandumla alakalı çok şey söylüyor. Ama Tayyip Erdoğan'ın söylediği tek bir şey var, 'Millet ne derse biz onun yanındayız' diyor." dedi.

Öztürk, Marmaris ve Muğla halkının 15 Temmuz'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için adeta "etten duvar ördüğünü" vurgulayarak, şunları kaydetti:

"O hainler eğer az bir süre önce gelselerdi bugün burada olamazdık. Planlı gelmişlerdi. İzlere baktığınız zaman uçaklar İmralı'nın üzerinden uçmuşlar. Darbenin ertesi günü ben Meclise gittiğim zaman oradaki bir arkadaş beni astsubayla görüştürdü. Motoru ters çalıştıran arkadaşlarla oradaki o mücadele verilmemiş olsa bu alçaklara bunları yaşatmamış olsa bugün burada olamazdık. Belki de onlar amaçlarına ulaşmış olacaklardı. Marmaris'e gelen Gökhan Şahin Sözmezateş'in o helikoptere binmesi tesadüf değil. Tamamen ona Tayyip Bey'i alma görevi verilmiş, özellikle canlı. Neden canlı biliyor musunuz? Çünkü milletin içindeki Recep Tayyip Erdoğan aşkını algı operasyonlarıyla bitirmek istiyorlar."

Kaynak: AA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Nihat Öztürk AK Parti Muğla Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title