Haberler

AK Parti Mitinginden Detaylar

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konvoyla gelişi- Miting alanından detaylar- Bayburt kalesinden görünüş- GözetlemE yapan koruma polisi- Pencereden bayrak sallayan kadınlar- Bakan ve milletvekillerinin kürsüye çıkışı- Davutoğlu'nun vatandaşlara karanfil atışı AK Parti'nin Bayburt mitingi- Genel Başkan ve Başbakan Davutoğlu: (1)"2002'de Türkiye ne haldeydi?

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konvoyla gelişi- Miting alanından detaylar- Bayburt kalesinden görünüş- GözetlemE yapan koruma polisi- Pencereden bayrak sallayan kadınlar- Bakan ve milletvekillerinin kürsüye çıkışı- Davutoğlu'nun vatandaşlara karanfil atışı AK Parti'nin Bayburt mitingi- Genel Başkan ve Başbakan Davutoğlu: (1)"2002'de Türkiye ne haldeydi? Türkiye Cumhuriyeti'nin başbakanları dinlenmiyordu. IMF memurları Türkiye Cumhuriyeti hakkında karar veriyorlardı. Sizlerin cebinize onlar göz dikmişlerdi veya onlar kararlar veriyorlardı"- "Her yerde artık namerde değil merde dahi muhtaç olmayanların diyarı olan bir ülkeyiz" AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, "2002'de Türkiye ne haldeydi? Türkiye Cumhuriyeti'nin başbakanları dinlenmiyordu. IMF memurları Türkiye Cumhuriyeti hakkında karar veriyorlardı. Sizlerin cebinize onlar göz dikmişlerdi veya onlar kararlar veriyorlardı" dedi.Davutoğlu, partisinin Bayburt'taki Saat Kule Meydanı'nda düzenlenen mitingindeki konuşmasına, "Korkut Ata ve Genç Osman ile yiğit, mert ve asil insanların diyarı" Bayburt'u selamlayarak başladı. Bayburtluların her birini "gönülden muhabbetle" selamlayan Davutoğlu, mübarek bir diyar olan Bayburt'un, Hoca Ahmet Yesevi'nin, Horasan erenlerinin, şair Hicrani ve Zihni'nin, ozanlar ve yiğitler diyarı olduğunu kaydetti.Bayburt'un ilçelerini tek tek sayarak selamlayan Davutoğlu, hep yanlarında olan Bayburt'un hiç unutmayacağı bir hatıra olduğunu kaydetti. Bayburt'un her zaman gönüllerinde olduğunu dile getiren Davutoğlu, "Bir hatıram var ki hiç unutamam. Buraya tam da cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra, cumhurbaşkanımıza Türkiye'de en büyük desteği vermiş ikinci il olarak, tarihe mührünü vurduğunda buraya ziyarete gelmiştim. Siz beni gerçekten o kadar mübarek, o kadar misafirperver karşıladınız ki şimdi buraya yazdığınız gibi, hitaben de o zaman başbakan olacağımı, belki de ilk hitaben söyleyen Bayburtlular oldu" diye konuştu.Bayburtlulara hükümet konağında son derece doğal bir mitingle hitap ettiğini, aslında miting yapmaya gelmediklerini anlatan Davutoğlu, sadece selam vermeye, Bayburt'tan ilham almaya geldiklerini belirtti.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

ahmet davutoğlu Ak Parti türkiye Bayburt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title