Haberler

AK Parti Milletvekili Demir'den İnebolu'ya Ziyaret

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, İnebolu ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, İnebolu ilçesini ziyaret etti.

AK Parti İlçe Teşkilatında partililerle bir araya gelen Demir, burada yaptığı konuşmada, hafta sonları Kastamonu'nun ilçelerini ziyaret ettiğini söyledi.

İlçe ziyaretlerini aksatmamaya özen gösterdiğini vurgulayan Demir, şöyle konuştu:

"Seçim çalışmalarında ne söylediysek bu gün de o söylediğimiz sözlerin arkasında olduğumuzu bilmenizi isterim. Biz zaten halkın içinde olan bir insanız. Ben daha sonra her ilçeye tam gün gelip herkesle görüşeceğim. Biz elimizden geldiğince sorunları halletmek için çabalıyoruz. Her şey hallolur mu?, tabii olmayan işler de olacaktır. Ama biz onun mücadelesini vereceğiz. Yani sadece Kastamonu özelinde çalışacağız."

Demir, daha sonra ilçede yapımı devam eden köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Kastamonu AK Parti İnebolu Politika Haberler

500

Yorumlar (1)

asil:

tosyadan aldınız oyu uğradığınız yok hastanede doktor yok tosya çorum kavşağı yapılıyor dendi iki çalışma yapıldı bırakıldı her gün kaza her gün ölüm beldeiye desen hiç bir iş yapmıyor köpekler insanlara saldıryor tosya girirşi pislik içinde birde verdiğimiz sözleri tutyoruz diyorsunuz ne sözü turması sizler sadece size karşı olanları eleştirmekle meşgulsünüz çalışan belediyelri takdir edeceğinize eleştiri yapıyorsunuz size geldimi halk bişze oy verdi saygı gösterin ama başkası oldumu yo

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title