Haberler

AK Parti Milletvekili Adayı Hurşit Yıldırım, Yozgatlı Hemşehrilerinden Destek İstedi

Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Hurşit Yıldırım, Yozgatlı hemşehrileri ile bir araya geldi.

Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Hurşit Yıldırım, Yozgatlı hemşehrileri ile bir araya geldi. Hemşehrilerinden seçimler için destek isteyen Yıldırım, Yozgat'tan İstanbul'a uzanan yolculuğunu anlattı.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Hurşit Yıldırım, Ataşehir'deki Zübeyde Hanım Öğretmen Evi'nde Yozgatlılarla buluştu. Son günlerde Türkiye'de yaşanan terör olaylarını lanetleyen Yıldırım, "Hepinizin de malumu olduğu üzere AK Parti geçen seçimde Anadolu yakasından 14 milletvekili çıkarttı. 15'nci sırayı çok az bir oy farkı ile kaybetti. 'bu küçük oy farkını kim kapatabilir, Yozgatlı biri kapatabilir' dediler. ve biz de 15'nci sıradan milletvekili adayı olduk" diye konuştu.

Konuşmasını Yozgat'tan bahsederek sürdüren Yıldırım, yaşadığı zorlu koşulları anlattı. Annesinin yüzüğünü satarak İstanbul'a geldiğini ve bir çok görevi başarı ile yaptığını anlatan Yıldırım, "Biz bu gurbetteki Yozgatlılar, anadan ayrı, babadan ayrı, her türlü yoksulluk ve sıkıntı içerisinde hayatta kalma mücadelesi vermiş ama hiçbir zaman sıkıntıları kendine dert olarak görmemiş, bunları bir mazeret olarak görmemiş, hepimiz bireysel başarılarla tarihi destan yazmış kardeşleriz. Ben annemin yüzüğünü satarak İstanbul'a geldim. Şimdi tüm yüzükleri vermiş olsam o lezzeti alamıyorum. Çünkü o yüzükte Yerköy'ün kokusu var, Sorgun'un kokusu var, Sarıkaya'nın kokusu var, tüm Yozgat'ın kokusu var" şeklinde konuştu.

Yozgatlı hemşehrilerinden destek isteyen Yıldırım, "Aslında ben kendimi hepinizin bir emeği olarak görüyorum. Hepinizin çekmiş olduğu çilelerin bir bileşkesi olarak görüyorum. Sizlerin duası olmadan, sizlerin desteği olmadan zerre miktarda bir başarı yakalama şansımın olmadığını da biliyorum. O bakımdan şimdi sıra inşallah İstanbul'da, Anadolu yakasında. İnşallah iktidar partisinde ilk defa bir Yozgatlı vekili seçmenin zamanı gelmiştir diyorum" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hurşit Yıldırım İstanbul Ak Parti Yozgat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title