Haberler

AK Parti'li Kurt: "Ak Parti Bir Bölgenin Değil Türkiye'nin Partisidir"

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Resul Kurt, Kayaşehir’de fabrika işçilerini ziyaret etti.

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Resul Kurt, Kayaşehir'de fabrika işçilerini ziyaret etti. Kurt, "AK Parti bir bölgenin değil tüm Türkiye'nin partisidir" dedi.

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı ve güvenlik uzmanı araştırmacı yazar Resul Kurt, Kayaşehir bölgesindeki fabrikalarda çalışan fabrika işçilerini ziyaret etti. Fabrika yetkilileri ile birlikte atölyeleri dolaşan ve işçilerle sohbet eden Kurt, iş güvenliği konusunda işçilere nasihatlerde bulundu. 7 Haziran seçimlerinin Türkiye için bir kırılma noktasında olduğunu belirten Kurt, "AK Parti olarak buna büyük önem veriyoruz. Tüm teşkilatımız ve adaylarımız sahada tam kadro çalışıyor. AK Partinin ayakları yere basan gelecek vaat eden 50-100 yıl sonra bile sonrasını düşünen, ekonomik programlarını hep ileriye dönük olarak planlayan çalışmalarının yanında muhalefet partilerinin günü birlik, popülist politikalarına baktığımız zaman halkta bir karşılığının olmadığını görüyoruz. Bir siyasi parti lideri çıkıyor asgari ücreti 5 bin lira yapacağım diyor. Ancak kendi şirketlerinde çalışan işçilere 800 lira vermez" dedi.

"KILIÇDAROĞLU'NA HODRİ MEYDAN DİYORUM"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun vaatlerinin boş vaatler olduğunu belirten Kurt, "Kılıçdaroğlu'na hodri meydan diyorum. Buyursun CHP'li belediyelerde çalışan taşeron işçileri kadroya alsın. CHP'li belediyelerde asgari ücretle çalışan işçilerin maaşlarını dilediği ücrete çıkarsın. Buyursun yapsın elini tutan yok. HDP'de aynı yaklaşımlar içine giriyor. HDP'liler, halktan elektrik, su ve ulaşımdan para almayacağız diyor. Onlarında elinde birçok belediye var. Bunu vaat ediyorlarsa buyursunlar belediyelerinde bunu yapsınlar. Ancak bunların böyle bir niyeti yok. Bunlar ayakları yere basmayan, karşılığı olmayan tamamen popülist politikalardır" dedi.

Muhalefetin boş vaatlerine karşılık AK Parti'nin geleceğe bakan politikalar ürettiğini belirten Kurt, "AK Parti ayakları yere basan ileriye dönük vaatlerde bulunan halkın sıkıntılarını çözebilecek programları olan bir partidir. AK Parti Türkiye partisidir. Güneydoğuda, İç Anadolu'da, Ege'de kısacası Türkiye'nin her yerinde AK Partiyi görebilirsiniz. AK Parti bir bölgenin değil tüm Türkiye'nin partisidir" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Resul Kurt Ak Parti İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

traktaliMobil-ANDROID:

işçileri ziyaret etmen cok güzel ancak seçimden sonra butun işçileri ölüme terk ediyorsunuz. manisada 301 işçiye yaptiginiz gibi biz unutmadik sizde unutmayın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title