Haberler

AK Parti Kuruluşunun 13. Yılını Kutluyor

Güncelleme:

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez AK Partinin 13. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Eğilmez mesajında, bugünün Türkiye Cumhuriyeti açısından çok önemli bir gün olduğunu, zira 13 Yıl önce bugün 90 yıllık vesayet sistemine son veren, 'Yeni Türkiye' yolunu açan AK Parti kurulduğunu söyledi.

Eğilmez ayrıca AK Parti'nin kurulduğu günden beri millet tarafından gerekli teveccühü gördüğünü söyledi. İl Başkanı Eğilmez; "13 Yıl önce bugün kurulan AK Parti, girdiği her seçimde en yüksek oyla birinci geldi. Bu topraklarda yaşayan kadim milletimizin ihtiyaçları doğrultusunda ortaya çıkan AK Parti, bu millete sırtını hiçbir zaman dönmedi. 'Söz de karar da milletin' dedi. Millette her seçimde sözünü söyledi ve kararını verdi. Kendisinden olan AK Partiyi hep birincilik kürsüsüne taşıdı" dedi.

Son olarak AK Partinin Kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk defa halk oyuyla seçilen Cumhurbaşkanı yapan halka teşekkür ettiğini söyleyen Başkan Eğilmez; "10 Ağustos 2014 tarihinde Milletimiz büyük bir zafere daha imza attı. AK Parti Kurucu Genel Başkanı, 58, 59 ve 60. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı, aday olduğu Cumhurbaşkanlığı seçiminin birinci turunda Türkiye genelinde yüzde 51.8, Şanlıurfa'da yüzde 68,5 gibi rekor bir oyla seçme teveccühü gösteren Aziz Milletimizi kutluyorum. AK Parti teşkilatı olarak kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen tüm arkadaşlarımızı minnetle ve hürmetle yad ediyoruz. Ülkemizde bugüne kadar sayısız hayır hizmetinde bulunmuş AK Partinin bundan sonrada yıllarca halkımızın hizmetinde olmaya devam edecektir. Bugüne kadar emeği geçen tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyoruz. Onları saygıyla anıyoruz. Vefat edenleri rahmetle yad ediyoruz" diye konuştu.

BİR AÇIKLAMA DA EKİNCİ'DEN GELDİ

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci de AK Parti'nin 13. kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Siyasi partilerin demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından birisi olduğunu belirten Belediye Başkanı Ekinci mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bundan tam 12 yıl önce, ülkenin içinde bulunduğu karanlık günleri geride bırakma kararlılığı ile "adalet" ve "kalkınma" vizyon ve ismiyle müsemma olarak kurulan AK Parti, geride bıraktığı bu süreçte; Başta anayasal hususlara olan demokratikleşme, hukuk devleti ilkesinin pekişmesi, sivilleşme ve özgürlükler anlamında reformlar yapıldı.

Bireye bire bir dokunma felsefesi ile ülkenin bayındırlık hizmetleri ile tanışması, yeni bir belediyecilik anlayışının getirilmesi, kent dokusunun düzeltilmesi, bireylerin barınma ihtiyaçlarının giderilmesi gibi hizmetleri ifa edildi.

Ülkede yıllarca sorun haline gelen, laik-muhafazakâr, Alevi-Sünni Sol-Sağ, Kürt-Türk ayrımları gibi suni meselelerin çözümü noktasında cesaretli adımlar atıldı. Belki de Cumhuriyet tarihinin en cesur ve insan fıtratına uygun bu adımlar meyvesini vermeye başladı. Böylece, yıllardır kendi içerisine izole olmuş, içine kapanmış bir Türkiye, yerini bu sayede "Bölgesinde Lider", "Dünya'da Etkin" bir konuma bıraktı."
(Kaynak:Gazeteİpekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan YUSUF EĞİLMEZ Şanlıurfa Ak Parti Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title