Haberler

AK Parti Kulu Teşkilatı'ndan Kılıçdaroğlu'na Suç Duyurusu

Konya’nın Kulu ilçesinde, AK Parti İlçe Teşkilatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Konya'nın Kulu ilçesinde, AK Parti İlçe Teşkilatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

AK Parti Kulu İlçe Başkanı Mehmet Talayhan ve ilçe teşkilatı mensupları Hükümet Konağı önünde basın açıklaması yaptı. Mehmet Talayhan yaptığı açıklamada, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılçdaroğlu yaptığı konuşmalar ve sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanımız, partimizin kurucu Genel Başkanı ve AK Parti hareketinin siyasi lideri Recep Tayyip Erdoğan'a asla kabul edilemeyecek hakaretlerde bulunmuştur. Bu ülkede siyasi nezaketten yoksun, siyasi ahlaktan yoksun bir profil olarak sayın Cumhurbaşkanımız için kullandığı 'Diktatör bozuntusu' lafını kendisine iade ediyoruz ve söylemlerini kınıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçiminde 27 milyon seçmenin teveccühü ile yüzde 52 oy almış ve Türkiye Cumhuriyeti tarihinde milletin oyuyla seçilen ilk Cumhurbaşkanı olmuştur. Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanımıza karşı kullanmış olduğu yakışıksız, edebe ve hukuka aykırı bu ifadelerin karşılığında partili üyelerimize suç duyurusunda bulunmak üzere buradayız. Kulu AK Parti ailesi olarak siyasi ahlaktan yoksun bu üslubu ret ediyoruz. Kılıçdaroğlu'nun bu hakaretleri sadece sayın Cumhurbaşkanımıza değil, ona oy veren seçmene, millete ve millet iradesine bir hakaret olduğu herkes tarafından bilinmelidir" dedi.

Açıklamanın devamında Talayhan, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Kılıçdaroğlu tarafından yapılan hakaret neticesinde bu konuyla alakalı olarak ilçe kurul yönetimimiz, kadın kolları ve gençlik kolları mahalli başkanımızla beraber savcılığımıza suç duyurusunda bulunduk. Aşağı yukarı 100-150 civarında bir katılım oldu. Bunlarla ilgili olarak artık adliyeye intikal etti. Konu bundan sonrasında adli makamların yapacağı iştir" ifadelerine yer verdi.

Basın açıklamasının ardından partililer adliyeye girerek, Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu AK Parti Kulu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title