Haberler

AK Parti Kongresi'nde Berkin Elvan Pankartına Tutuklama

Güncelleme:

AK Parti'nin İstanbul İl Kongresi'nde Berkin Elvan pankartı açan Hicri Selviler ve Leyla Erdoğan, beş dakikalık sorgunun ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AK Parti'nin dünkü İstanbul İl Kongresi'nde "Berkin'in katilleri yargılansın - Adalet istiyoruz / Dev-Genç" yazılı pankart açan Hicri Selviler ve Leyla Erdoğan, bugün akşam saatlerinde yasadışı DHKP/C propagandası suçundan tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

"ÖRGÜTLE HİÇBİR BAĞLANTIM YOK"

Radikal'den İsmail Saymaz'ın haberine göre Leyla Erdoğan sorgusunda, "Örgütle hiçbir bağlantım yoktur. Dev-Genç'e sempatim vardır. Pankartın amacı, Berkin Elvan öldürüleli 603 gün olmasına rağmen katilleri bulunup yargılanmadı. Bu olaya dikkat çekmek amacıyla parkart açtım" dedi.

"KORUMALAR TARAFINDAN SALDIRIYA UĞRADIK"

Hicri Selviler de "Başbakan konuşmasında adaletten bahsediyordu. Biz de Berkin Elvan için adalet isteğimizi dile getirmek amacıyla pankart açtık. Başbakanın korumaları tarafından saldırıya uğradık" diye konuştu.

5 DAKİKALIK SORGUNUN ARDINDAN TUTUKLANDILAR

Bakırköy Sulh Ceza Hakimliği, beş dakikalık sorgunun ardından 20 yaşındaki iki genci yasadışı DHKP/C propagandası suçundan tutuklayarak, cezaevine gönderdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Leyla Erdoğan Berkin Elvan İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (113)

talat:

sumuklu solcular basmis siteyi yine. . . . . . .

34
416
yanıtYanıtla
....:

Biji apo, yaşasın kürdistan diye pankart açıp, terör örgütü propagandası yapanlara ne ceza veriyorlar acaba???????

256
2
yanıtYanıtla
hasan yılmaz:

akp nin kamyonu geri geri gitmeye başladı ve fırenleri patlamiş devrilmeye mahkümdür, sakın yanaşıpta kurtarmaya kalkışmayin altında kalırsınız

223
7
yanıtYanıtla
Tayyipçi:

tabikide gereken yapılacak teröröist pankartını açanların yanına karmı kalacak hiçkimsenin akpartimizin ve türkiyemizin huzurunu bozmaya hakkı yok. hiçkimsenin ettiği yanına kalmaz akgençlik. . . .

13
217
yanıtYanıtla
serefsizlermobilWeb@haberler.com:

Allah belazi vere tutturmusunuz bir berkin Elvan diye....sizin bu idolojinize inat akparti diyecem...

24
201
yanıtYanıtla
Cemşit CamızcımobilWeb@haberler.com:

Orası pankart açacak yer değil iyiki tutuklama olmuş bundan sonra pankart açmayı düşünenler iyi düşünsün ders olsun herkese.

20
163
yanıtYanıtla
talat:

asiri solcu pkkli berkinciler

20
144
yanıtYanıtla
DİRİLİŞmobilWeb@haberler.com:

Chp mhpbdp .0,5 AKPARTİ.Bunlarin 3 ü bir ak parti yapmiyor. Yolumuz dogru arkadaslar. Durmak yok yola devam.

17
138
yanıtYanıtla
BEN BİR GARİP AK KOYUNUM:

akp hiç bir şeye tahammül edemiyor çünkü yaptıkları pislikleri toplasan yeni bir dünya inşa edersin

139
15
yanıtYanıtla
uyan uykudan koyun:

ya Allahınızı severseniz kadıköyde bdp hdp bundan kaç ay önce kadıköy meydanında miting yaptı. hepsinin elerinde pkk bayrakları apo resimleri pkk sempatizanları pkk apo sloganları vardı. ulan nerde nasıl bir adalet var bu memlekette. bana dokunmayan yılan bin yaşasın sözü bu akp ye tam yakışıyor cuk diye oturdu. onlara müdahale yok laf yok şikayet yok ucu akp ye dokununca birşeyin veryasın ediyorlar. uyanın be yeter artık !!

145
8
yanıtYanıtla
Tüm 113 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title