Haberler

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci Çekmeköy'de Oyunu Kullandı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Çekmeköy’deki Sultançiftliği Ortaokulu’nda oyunu kullandı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Çekmeköy'deki Sultançiftliği Ortaokulu'nda oyunu kullandı. Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan Temurci, "7 Haziran sonrası bu ülkede olup bitenlere millet bugün cevabını verecek" dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve eşi Simru Temurci, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ile birlikte oyunu kullanmak üzere Çekmeköy'deki Sultançiftliği Ortaokulu'na geldi. Eşi ile birlikte oyunu kullanan AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci sandık görevlilerini ziyaret ederek, seçimlerin tüm ülke içim hayırlı olması için temennide bulundu.

İl başkanı Selim Temurci okuldan ayrılırken basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. 7 Haziran sonrası bu ülkede olup bitenlere milletin bugün cevap vereceğini vurgulayan Selim Temurci, "Bugün demokrasimizin bayram günü bütün milletimize hayırlı uğurlu olsun diyoruz. 7 Haziran sonrası bu ülkede olup bitenlere millet bugün cevabını verecek. Millet en büyük hakemdir, en doğru hakemdir. İnşallah biz onun hakemliğinde bu ülkeyi geleceğe taşıyacağım bir gün yaşıyoruz. Rabbim utandırmasın İnşallah bu gece hep birlikte Türkiye'nin geleceğini, umuduna yelken açıyoruz diyorum. ve bütün milletimizin de demokrasi bayramını tebrik ediyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Poyraz Çekmeköy Ak Parti İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title