Haberler

AK Parti İspir İlçe Başkanı Çetinkaya, Teröristlerin Elinden Kaçtı

Güncelleme:

Terör örgütü PKK üyeleri tarafından 2 gün önce kaçırılan AK Parti İspir İlçe Başkanı Salih Zeki Çetinkaya, teröristlerin uyumasından yararlanarak kaçmayı başardı.

Ak Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, terör örgütü PKK üyeleri tarafından 2 gün önce kaçırılan AK Parti İspir İlçe Başkanı Salih Zeki Çetinkaya'nın, teröristlerin elinden kaçarak kurtulduğunu bildirdi.

ARACINI DURDURARAK KAÇIRDILAR

Yeşilyurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2 gün önce Erzurum'dan Şanlıurfa'ya giderken, Diyarbakır'ın Lice ilçesi ile Bingöl'ün Genç ilçesi arasında bir noktada otomobili durdurularak terör örgütü PKK mensuplarınca kaçırılan partilerinin İspir İlçe Başkanı Çetinkaya'nın, bu sabah teröristlerin uyumasından yararlanarak kaçmayı başardığını belirtti.

"TERÖRİSTLERİN UYUMASINDAN YARARLANDI"

Çetinkaya ile telefonla görüştüğünü ifade eden Yeşilyurt, şunları söyledi:

"İlçe başkanımız, içinde tutulduğu mağarada sabah namazına uyanmış ve Yasin okuyormuş. Etrafına baktığında teröristlerin uyuduğunu görmüş. Silahları ellerinde uyuyan kişilerin tam olarak uyuyup uyumadığını kontrol için ses çıkarmış. Uyuduklarına kanaat getirince de iple bağlı ellerini taşlara sürterek çözmüş ve mağaradan kaçmayı başarmış. Yaklaşık 15 kilometre kaçarak bir köye sığınmış. Şu anda Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde bir jandarma karakolunda bekliyor. Kendisiyle görüştüm ve sağlık durumu iyi."

BAŞKANI KAÇIRDILAR, 2 KİŞİYİ SERBEST BIRAKTILAR

AK Parti İspir İlçe Başkanı Çetinkaya'nın, kardeşi Şahin Çetinkaya ve beraberindeki bir kişiyle 29 Mart'ta Erzurum'dan Şanlıurfa'ya giderken içinde bulundukları otomobil, Bingöl'ün Genç ile Diyarbakır'ın Lice ilçesi arasında terör örgütü PKK üyeleri tarafından durdurulmuş, Salih Zeki Çetinkaya'yı yanlarına alarak kaçıran teröristler, kardeşi ile yanlarındaki kişiyi ise serbest bırakmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Fatih Yeşilyurt AK Parti Erzurum İspir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (35)

adam:

kuldan utanmaz allahtan korkmazlar, sabah namazına kalkıp kuran okuduğunu belirtmeniz deki sebep nedir? siz busunuz işte Allah''ın dinini istismar edenler ordusu.

66
5
yanıtYanıtla
misafir:

akp nın çaycısından ta başbakana kadar yahu ne kadar yalan söylemeyi beceriyorsunuz

47
3
yanıtYanıtla
okan2:

akp ile pkknın arası iyidir, , , bırakmışlardır. . . ne kaçması. . . . .

24
9
yanıtYanıtla
adam:

Hani PKK birakmisti? Yalandan kim ölmüs be;-))

26
1
yanıtYanıtla
Zeynel Koçintar:

Vay vay vay, ne akıllı adamsın be, Türkiyenin yeni kahramanı, Senin gibi kahramanlar bol olsun, bundan sonra arpayı hak etmiştir bol bol arpa yedirin arpalığa. . .

15
2
yanıtYanıtla
red:

boşa ekmek yemesin diye salmışlardır

16
0
yanıtYanıtla
NE HALE GETİRDİLER TURKİYEMİ:

Yolda giderken pkk yolumu kesti iki kisi almadilar biraktilar beni alip magraya gitti elimi bagladilar ikinci gun imanimin gucu ile sahladim elim bagli abdest aldim namazi kildim :D baktim pkk uyuyor yanina gittim ses yaptim denemek icin ama uyuyordu elimi tasin kenarina ipi kestim imanimin gucu ila sivisip kactim :D yuuuuuuuuuuh artik sabah sabah get isine be adam senden diprol bile olmaz figuran bilmiyorum

14
1
yanıtYanıtla
çıtır:

el ve ayakları bağlıyken sabah namazı kılmak ve yasin okumak baya hüner ister

7
8
yanıtYanıtla
ssss:

araya adam koyup saldilarr. . . bu kadar basit yoksa pkk onu birakmazdi

12
1
yanıtYanıtla
ÇÖZDÜN MÜ:

YALANDIR PKK İSTEMESE BU KAÇAMAZ VAR Bİ MİT YENİĞİ MİT YENİĞİ MİT. . . AKP LİYSE BIRAKIRLAR ÇÖZÜM MÖZÜM AKP=PKK DOĞUDA PKK YA SEMPATİ DUYMAYAN AZZZ

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title