Haberler

AK Parti İl Başkanı Köktaş Açıklaması

"AK Parti iktidarıyla birlikte sağlıkta, eğitim de olduğu gibi her alanda büyük değişimler yaşandı"

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "AK Parti iktidarıyla birlikte sağlıkta, eğitim de olduğu gibi her alanda büyük değişimler yaşandı" dedi.

Köktaş, partisinin Kavak İlçe Danışma Toplantısına katıldı.

Burada konuşan Köktaş, AK Parti iktidarında Türkiye'de köklü değişikler yaşandığını söyledi.

Partililerden yapılan hizmetleri vatandaşlara anlatılmasını isteyen Köktaş, şunları dile getirdi:

"AK Parti iktidarıyla birlikte sağlıkta, eğitim de olduğu gibi her alanda büyük değişimler yaşandı. Ülkemiz son 12 yılda nereden nereye geldiğini, eski dönemleri, o günlerde yaşanan süreçleri çocuklarımız, gençlerimiz bilemeyebilir mutlaka hatırlatalım. Vatandaşımız artık istediği hastaneye kamu-özel fark etmez, istediği yere gidiyor. Hatırlarsınız SSK'lılar için sadece SSK hastaneleri vardı. Bir hastanede yataklar bom boşken, SSK hastanelerinde yatış için aylar sonrasına gün veriliyordu. Bugün artık böyle bir ayrım yok. O günlerde adeta koğuşlarda yatar gibi 6, 8 ve 10 kişilik koğuşlarda hastalar yatırılıyordu, odada tuvalet yoktu, banyo yoktu. Koridorda bir tane tuvalet, sağlam girsen hasta çıkarsın, böyle bir yapıda bizim insanımıza işkence yapılıyordu. Şimdi hamd olsun 1 kişilik, 2 kişilik, 3 kişilik odalar ve bu odalarda tuvalet var, banyo var, böyle bir döneme geldik. Artık insanlar eczanelerde kuyruğa girmiyor, ilacın bir kısmını alıp bir kısmını almadan dönmüyor. İstediği eczaneye gidiyor ilaçlarının tamamını alıyor." - Samsun

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Fuat Köktaş Ak Parti Ak Parti Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title