Haberler

AK Parti Grup Başkanvekili Ünal Açıklaması

"Bölgemizde ortaya çıkabilecek gelişmelere hızlı ve dinamik bir şekilde müdahale edebilmek adına tezkere bizim için önemliydi" "Hükümet olarak gündemimizde erken seçim yok"

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Bölgemizde ortaya çıkabilecek gelişmelere hızlı ve dinamik bir şekilde müdahale edebilmek adına tezkere bizim için önemliydi" dedi.

Ünal, Türkoğlu Kaymakamlığı ve Belediyesi tarafından Misak-ı Milli Konferans Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Burada vatandaşlara seslenen Ünal, Türkiye'nin 10-15 yıl sonra insanlığın üzerinde yükseldiği değerleri muhafaza ederek tüm dünyadan övgü alacağını söyledi.

Bayramlarda daha derinden hissedilen kardeşlik, sadakat, birlik ve beraberliğin bu değerlerin korunmasında etkili olduğunu ifade eden Ünal, Türk milletinin kendisinden daha çok başkasını düşünen bir millet olduğunu, son dönemlerde yaşananların ve Türk halkının gösterdiği tutumun da bunun en güzel örneğini teşkil ettiğini kaydetti.

Törene, AK Parti Milletvekili Sıtkı Güvenç, Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, Garnizon Komutanı Ahmet Ziya Çelik, AK Parti İl Başkanı Metin Doğan, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Elbistan Belediye Başkan Durmuş Küçük, vatandaşlar, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşmada, yaklaşık 300 çocuğa 10'ar lira bayram harçlığı dağıtıldı.

-Gündemde erken seçim yok

Programdan sonra Türkoğlu Belediyesini ziyaret eden Ünal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TBMM'nin açılmasıyla ilk olarak tezkerenin gündeme geldiğini hatırlatarak "Bölgemizde ortaya çıkabilecek gelişmelere hızlı ve dinamik bir şekilde müdahale edebilmek adına tezkere bizim için önemliydi. Özellikle Suriye ve Irak'ta olan olaylar, Türkiye'yi çok yakından ilgilendiriyor. O yüzden tezkereyle ilgili sorunun çözülmesi gerekiyordu. Hamdolsun çözüldü de..." dedi.

Ünal, 14 Ekim Salı günü TBMM'nin açılmasıyla Türkiye'nin gündemini ilgilendiren konularda çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

Son günlerde bazı basın yayın organlarının dile getirdiği erken seçim tartışmalarına da değinen Ünal, hükümet olarak gündemlerinde erken seçimin olmadığını sözlerine ekledi. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA / Güncel

Ünal Türkoğlu Mahir Ünal Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title