Haberler

AK Parti Grup Başkanvekili Turan

Referandum çalışmalarına Çanakkale'de devam eden AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Ayvacık ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Referandum çalışmalarına Çanakkale'de devam eden AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Ayvacık ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Vatandaşlara yeni anayasa hakkında bilgiler veren Turan, artık Türkiye'de zayıf hükümetlerin olmamasını istediklerini dile getirdi.

Turan, referandum çalışmaları sırasında 18 maddenin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile hazırlandığını belirterek, "15 Temmuz'dan sonra MHP ile beraber böyle bir sistemin ihtiyaç olduğunu gördük. Bu maddeler AK Parti maddeleri değil, MHP ile AK Parti'nin ortak maddeleridir. Bazı MHP'li arkadaşlar hayır diyorlar ama gittiğim her yerde MHP ilçe başkanları ve yöneticileri bizlerle beraberler. Bu mesele memleket meselesi. MHP de burada, AK Parti de burada çünkü biliyoruz ki karşı tarafta CHP var, HDP var. Sayın Bahçeli şunu söyledi: 'Bu ülkede zayıf hükümet olmasın, koalisyon pazarlığı olmasın. Tayyip Erdoğan'dan sonra güçlü bir lider olsun.' Biz yol arkadaşımız ile gurur duyuyoruz.Bu MHP ile ortak işimiz. Bazı partililer hayır diyor, onların niye hayır dediğini biliyoruz. Bunlar memleket için değil de koltuk için hayır diyorlar." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Turan, Küçükkuyu'da gümrük binasının tamamlandığını ve mayıs ayı içinde Yunanistan'ın Midilli adasına da seferlerin başlayacağını kaydetti.

Kaynak: AA / Politika

Bülent Turan Çanakkale AK Parti Ayvacık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title