Haberler

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın Açıklaması

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, "Türkiye'nin daha etkin ve hızlı kararlar alabilmesi ve amacına hızlı ulaşabilmesi noktasında başkanlık modelinin olması gerekiyor" dedi.

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, "Türkiye'nin daha etkin ve hızlı kararlar alabilmesi ve amacına hızlı ulaşabilmesi noktasında başkanlık modelinin olması gerekiyor" dedi.

Aydın, Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaretinde, AK Parti'nin, mazlumların, mağdurların ve ezilenlerin umudu olduğunu söyledi.

Seçimin yeni Türkiye ve eski Türkiye arasındaki yol ayrımı açısından çok kritik olduğunu belirten Aydın, "Eski Türkiye'de var olan pek çok şeyi ortadan kaldırdık. Artık yeni Türkiye'de hizmete dayalı siyaset yapılacak. İdeolojik siyasetten öte insanın merkeze konacağı bir anlayışı yürüteceğiz" diye konuştu.

Aydın, Türkiye'de demokratikleşme, özgürleşme ve ekonomik refahın daha da yükseleceğini ifade etti.

Yeni anayasa

Türkiye'deki 78 milyon insanın birlik ve beraberlik içinde yaşayacağı, kardeş olduğu bir yeni Türkiye arzuladıklarını vurgulayan Ahmet Aydın, şöyle konuştu:

"AK Parti iktidarı birçok sorunu çözdü ancak başta yeni anayasa olmak üzere bazı problemlerin de halledilmesi gerekiyor. Yeni anayasa süreci bizim için önemli. Türkiye'nin daha etkin ve hızlı kararlar alabilmesi ve amacına hızlı ulaşabilmesi noktasında başkanlık modelinin olması gerekiyor. Bunun yanında çözüm süreciyle mutlu sona ulaşılması lazım. Bütün bunları da yeni anayasayla güvence altına alınacağını değerlendiriyoruz."

Aydın, bu ülkede yaşayan herkesin özgür ve ekonomik refah içerisinde yaşaması için çalıştıklarını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Adıyaman'ı ziyaret edeceğini hatırlatan Aydın, "Şehrimizde toplu açılış törenine katılacak. Cumhurbaşkanımız, imkanlar çerçevesinde her yere gidiyor. Adıyaman'da da 810 milyon liraya mal olan birçok tesisin açılışını yapacak. Eskiden bir ambulansın bile devir tesliminin ne kadar şatafatlı olduğunu biliyoruz. Şu anda bırakın tek başına açılışları temel atmaları zaten yapmıyoruz. Bizler açılışları bile toplu yapıyoruz. Bunu bile zor yetiştiriyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Ahmet Aydın Adıyaman Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title