Haberler

AK Parti Grubunda Erdoğan'ı Gülümseten Slogan

Güncelleme:

Başbakan Erdoğan, AK Parti grup toplantısında yaptığı konuşma sırasında partililer tarafından slogan ve şiirlerle desteklendi.

TBMM'de bugün yapılan AK Parti grup toplantısında, partinin kullandığı salon, tarihi günlerinden birini yaşadı. Milletvekilleri ve konuklar için ayrılan bölümler daha Başbakan gelmeden hınca hınç dolmuş durumdaydı.

"TASALANMA YİĞİDİM"

Salonun izleyicilere ayrılmış yukarıdaki iki balkon tribünü de doldu. Bu bölümleri dolduran ve çoğunlukla gençlerden oluşan partililer, Başbakan Erdoğan 'a sevgi gösterileri ve tezahüratlarda bulundular. Erdoğan'ın sözlerini sık sık sloganlarla kesen bu topluluk, Nurullah Genç'e ait "Uyan artık Yiğidim" şiirinin bir dizesini de Başbakan'a yönelik bir slogan olarak uyarladı: "Tasalanma yiğidim, zaman bizden yana, millet bizden yana..."

DOMBRA MARŞINI SÖYLEDİLER

AK Parti grubunda izleyiciler ayrıca partinin 30 Mart seçimleri için uyarladığı Dombra marşını da hep bir ağızdan söylediler.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Ak Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (40)

SERKANfhgjgghsf@gmail.com:

BAŞBAKANIM ALLAH YAR ve YARDIMCIN OLSUN

75
48
yanıtYanıtla
ankakaonal@mynet.com:

eğer böyle bi allah varsa ben dinsiz yaşamaya razıyım

yanıt0
yanıt0
yamanaghsadkdghs@hotmail.com:

TAYYİP ERDOĞAN sen misin pkk yı bitiren savunma sanayini MİLLİLEŞTİREN IMF ye borcu kapatan, senmisin yollar hastaneler yapan marmarayı, 3 BOĞAZI hızlı treni, türkmen gazını şahdeniz gazını, ırak petrollerini getiren., senmisin dünyaya inat tankını topunu uçağını füzelerini yapan. BOŞUNA YAPTIN BE USTA BIRAKSAYDIN ANALARI BABALARI EMEKLİ HASTANE KUYRUKLARINDA ÖLSEYDİ

73
20
yanıtYanıtla
ERAY EReray.erkin@hotmail.com:

SENİNDE AÇLIKTAN NEFESİN KOKUYO

yanıt0
yanıt0
agiz kokusuhasa@gmail.com:

Kimsenin aclikdan nefesi koktugu yok senin bellki kokuyodur oda alkolden capulcu ayyas.

yanıt0
yanıt0
ali asalanya_alanya_2013@hotmail.com:

DİK DUR EĞİLME BU MİLLET SENİNLE BÜYÜK USTA RECEP TAYYİP ERDOĞAN

58
31
yanıtYanıtla
gdgfgemekmobilya@facebook.com:

seni sevenler seninle sayın başkbakanım durmak yok yola devam

51
22
yanıtYanıtla
YÜCE DİVANmmm012008@hotmail.com:

ÜLKEYİ ATEŞ YERİNE ÇEVİRDİNİZ ALLAH SENİ VE SENİN GİBİLERİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN...HER SARSINTIDA DOLAR YÜKSELİYOR ÜLKEMİN GARBANLARI FAKİRLEŞMEYE DEVAM EDERKEN YANDAŞLARIN AYAKKABI KUTUSUNDA ÇALDIĞI PARALAR CEZA EVİNDEYKEN BİLE DOLAR YÜKSELMESİNDEN ZENGİNLİĞİNİ KATLIYOR.ALLAHIN GAZABNIN SİZİ VURMASI ÇOK YAKINDIR HAZIR OLUN..

34
37
yanıtYanıtla
MBAYcodobus@hotmail.com:

HAK ARKANDA YİĞİDİM KORKMA ARKANDAYIZ ! ! !

44
24
yanıtYanıtla
Menderesmen07@gmail.com:

Yorumlara bakılırsa Tayyibin paralı sosyal medya ekibi siteyi doldurmuş :)

18
44
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title