Haberler

AK Parti Genel Başkanvekili Mehmet Ali Şahin, AK Parti'nin Cumhurbaşkanı Adayının Başbakan Recep...

Protokolde, Başbakan Erdoğan'ın sağında Emine Erdoğan, solunda ise Mehmet Ali Şahin'in oturduğu görüldü.

Protokolde, Başbakan Erdoğan'ın sağında Emine Erdoğan, solunda ise Mehmet Ali Şahin'in oturduğu görüldü. Başbakan Erdoğan'ın çocukları Sümeyye, Bilal, Esra ve Burak da hemen Erdoğan çiftinin arkasında oturdu. Emine Erdoğan'ın hemen yanında ise Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç hazır bulundu.

ADAYI MEHMET ALİ ŞAHİN AÇIKLADI

Törende İstiklal Marşı'nın hemen ardından 'Dönmem Geri Senin Yolundan' isimli türkü eşliğinde Başbakan Erdoğan'ın görüntüleri yayınlandı. Klibin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, adayı açıklamak üzere kürsüye geldi. Şahin, AK Parti olarak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için geniş bir istişare süreci geçirdiklerini belirterek; Her kesimle istişarelerde bulunduk. Milletin reis-i cumhur olarak, cumhurun başı olarak görmek istediği ismi nihayet tespit ettik. Bir kişinin Cumhurbaşkanı adayı olması için en az 20 milletvekilinin imzasıyla aday olması gerekiyor. Biz, grubumuzdaki tüm milletvekili arkadaşlarımızın imzasını topladık. Tüm milletvekili arkadaşlarımızın imzasıyla, ittifakıyla Cumhurbaşkanı adayı belirledik. Aziz milletimizin takdirlerine sunmaya karar verdik. Türkiye Cumhuriyeti'nin 12'nci Cumhurbaşkanı adayı Genel Başkanımız, Başbakanımız, İstanbul Milletvekili Recep Tayyip Erdoğan. Adayımızın hayırlı olmasını diliyorum dedi. ARINÇ'IN GÖZLERİ DOLDU

Şahin'in açıklamasının ardından salonda bulunanlar kararı ayakta alkışlayarak karşıladı. Başbakan Erdoğan da ayağa kalkarak, salondakileri selamladı. Bülent Arınç'ın, adayın açıklanmasının ardından gözlerinin dolduğu görüldü. Başbakan Erdoğan'ın isminin açıklanmasının ardından, hayatını anlatan bir film gösterimi yapıldı.

DHA FEED'TEN CANLI OLARAK YAYINLANIYOR

Haber Birkan YILDIZANKARA,(DHA)

(Tür: Ankara)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Ali Şahin Emine Erdoğan Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title