Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "İstanbul'da Marmaray'ı yapan AK Parti, Trabzon'da Kanuni Bulvarı'nı yapan AK Parti, Türkiye'de 26 havalimanını 52 havalimanına çıkartan AK Parti, Trabzon'u abat eder" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, " İstanbul'da Marmaray'ı yapan AK Parti, Trabzon'da Kanuni Bulvarı'nı yapan AK Parti, Türkiye'de 26 havalimanını 52 havalimanına çıkartan AK Parti, Trabzon'u abat eder" dedi.

Soylu, Araklı ilçesinde esnaf ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, AK Parti'nin 13 yıllık iktidarı döneminde gerçekleştirilen icraatları anlattı.

Türkiye ve Trabzon için çok önemli projeler hazırladıklarını belirten Soylu, "Ulaştırmada 1 katrilyon yatırım, eğitimde 1 katrilyon yatırım, gençlik ve sporda 500 trilyon yatırım sadece Trabzon'da yapıldı. Trabzon 13 yıldır büyük hizmetlere imza attı. Birçok vilayetten, kendisiyle nüfus olarak eşit vilayetten kat ve kat büyük hizmetler aldı Trabzon" ifadesini kullandı.

Soylu, Trabzon'un talep eden ve büyüyen bir şehir olduğunu vurgulayarak, "Trabzon sadece 766 bin insanıyla değil, etrafında Kafkasya, bir taraftan Ortadoğu, bir taraftan Avrupa'ya açılan bağıyla önemli bir cazibe merkezi. Güçlü ve etkin bir merkez. Trabzon'a yapılan yatırımlar aynı şekilde devam edecek. Trabzon'da bugüne kadar yapılan yatırımların hepsi devam edecek. Eğitimde Araklı dahil olmak üzere Trabzon'a sürprizlerimiz var" diye konuştu.

Trabzon'u hem ticari, hem kültür ve hem de turizm alanında cazibe merkezi haline getireceklerini ifade eden Soylu, şunları kaydetti:

"Trabzon'u kış turizminde de cazibe merkezi haline getireceğiz. Kent turizmde 12 ayda cazibe merkezi haline gelecek. Trabzon'da ulaştırma yatırımları da yapılacak. Trabzon herkesin yaşamak istediği, herkesin dinlendiği bir şehir ancak bu kadar planlanabilir, bu kadar güzel şehir haline getirilebilir olduğunu göstermek için bunu siyasi iradeyle ileriye taşıyacağız. İstanbul'da Marmaray'ı yapan AK Parti, Trabzon'da Kanuni Bulvarı'nı yapan AK Parti, Türkiye'de 26 havalimanını 52 havalimanına çıkartan AK Parti, Trabzon'u abat eder."

Soylu, kendisinin ve tüm AK Parti milletvekillerinin, Araklılıların ve Trabzonluların hizmetinde olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Süleyman Soylu Ak Parti İstanbul Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title