Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun Hacımehmet, Kutlugün ve İncesu mahallelerinde esnaf ziyaretinden detaylar- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun konuşması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu: - "Bu ülkede iki siyasi parti, iki cephe seçime gidiyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun Hacımehmet, Kutlugün ve İncesu mahallelerinde esnaf ziyaretinden detaylar- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun konuşması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu: - "Bu ülkede iki siyasi parti, iki cephe seçime gidiyor. Bir tanesi hükümet, bir tanesi de bütün siyasi partilerdir"- "Elbetteki seçimler olacak, elbetteki ay sonu, yıl sonu geldiğinde nasıl herkes kendi hesabını yapıyorsa, siyasi partiler de kendi hesaplarını görecek. Ama bu demokratik kurallar içerisinde olmalı" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Bu ülkede iki siyasi parti, iki cephe seçime gidiyor. Bir tanesi hükümet, bir tanesi de bütün siyasi partilerdir" dedi.Soylu, Yomra ilçesi Şana mevkisindeki bir otelde düzenlenen Uluslararası Nakliyeciler Derneğinin istişare toplantısında yaptığı konuşmada, ekonomik açıdan dünyanın merkezinin Avrupa'dan Uzakdoğu Asya'ya doğru kaydığını belirterek, dünyada ekonomik güç dengelerinin de değişmeye başladığını ifade etti.Artık ABD ve Avrupa'nın dünyayı istediği gibi yönetemeyeceğini anlatan Soylu, Türkiye'nin ise 21. yüzyılın başından itibaren 18 bin kilometre bölünmüş yol yaparak, İstanbul'da üçüncü havalimanı, Rize'de Ovit Tüneli, Trabzon'da yeni Zigana Tüneli, Mersin'de yük limanı gibi projeler ile modern ipek yolunu yeniden ihya ve inşa etmek istediğini dile getirdi.Soylu, bunun için Türkiye'nin altyapısını güçlendirdiğini ve Avrupa ile arasındaki makas farkını kapatmaya çalıştığını ifade ederek, önemli yeni pazarlar olan Ortadoğu, Kafkaslar ve Uzakdoğu Asya'ya en güvenilir ulaşımın Türkiye üzerinden yapılacağını anlattı.Hazar ve Ortadoğu'daki doğalgaz ve petrolün büyük bir kısmının da Türkiye üzerinden geçirileceğini anlatan Soylu, bu değerlerin Türkiye'nin stratejik önemini artırdığına dikkati çekti.Soylu, Türkiye'nin doğusundan nitelik, batısından ise nicelik olarak iyi durumda bulunduğunu, büyük bir medeniyetin taşıyıcısı olduğunu belirterek, AK Parti'nin bu unsurları göz önünde bulundurarak geleceğe yönelik yatırımlar gerçekleştirdiğini kaydetti.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Süleyman Soylu Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title