Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, "Önümüzde yaklaşık 35 günümüz var. 'Ya ben bir ev hanımıyım, benim çalışmamla ne olur ki' demeyin.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, "Önümüzde yaklaşık 35 günümüz var. 'Ya ben bir ev hanımıyım, benim çalışmamla ne olur ki' demeyin. Neticenin ne olacağını biz bilemeyiz. İl başkanımız, belediye başkanımız, milletvekilimiz, hepimiz ne yapabilirsek, gece gündüz, soğuk sıcak demeden bu 35 günü değerlendirmemiz gerekiyor." dedi.

Sorgun, partisinin Kütahya İl Başkanlığı'nı ziyaretinde yaptığı konuşmada, 16 Nisan'daki referandum için teşkilatlarda görevli herkesin gece gündüz demeden çalışması gerektiğini belirtti.

"Bugün her birimiz, üzerimizdeki görev neyse onun gereğini yapmamız lazım." diyen Sorgun, sözlerine şöyle devam etti:

"15 Temmuz kahramanlarımızdan Ömer Halisdemir, o gün üzerine düşeni yaparak ülkemizin kaderine adeta yön vermiştir. 15 Temmuz'dan bu yana adına en fazla okul, park, hastane, cadde, meydan yapılan kişi Ömer Halisdemir'dir. Peki neden? Ömer Halisdemir sadece vaktinde görevini yaptı. O görevini yaparken bütün bunları bilmiyordu. Bir ülkenin kaderinde Allah'ın izniyle bu kadar değişikliğe sebep olacağını bilmiyordu. Ama o sadece vaktinde görevini yapan bir insan. Neticeyi Allah bilir, bize düşen sadece görevlerimizi vaktinde yapmaktır. Önümüzde yaklaşık 35 günümüz var. 'Ya ben bir ev hanımıyım, benim çalışmamla ne olur ki' demeyin. Neticenin ne olacağını biz bilemeyiz. İl başkanımız, belediye başkanımız, milletvekilimiz, hepimiz ne yapabilirsek, gece gündüz, soğuk sıcak demeden bu 35 günü değerlendirmemiz gerekiyor."

"Bu değişiklik durup dururken, laf olsun diye çıkmadı"

Sorgun, 16 Nisan'da seçim değil referandum yapılacağını vurgulayarak, "Bu seçim, ne belediye başkanlığı, ne milletvekilliği, ne cumhurbaşkanlığı seçimidir. Ama milletimizin geleceğinin seçimi var. Bu seçim tarihi bir seçim. Bu bakımdan değerli arkadaşlar, hiç birimizin eksiğine bakmadan önümüze bakarak bu tarihi halk oylamasında her birimiz görevimizi eksiksiz bir şekilde yerine getirmemiz gerekiyor." diye konuştu.

Yapılacak referanduma karşı çıkanların, "Nereden çıktı bu değişiklik, ne güzel geçinip gidiyorduk" diyenlerin de olduğunu kaydeden Sorgun, şöyle devam etti:

"Bu değişiklik durup dururken, laf olsun diye çıkmadı. 363 milletvekili ile Parlamentoda cumhurbaşkanı seçtirmeyen, yapılan oylamayı Anayasa Mahkemesine götüren, 367 garabetini çıkaranlar kim? Şimdi bunlar bilinmiyormuş gibi milletin hafızasıyla alay ediyorlar. 18 maddelik anayasa değişikliği paketinde, arkasında duramayacağımız herhangi bir madde yok. Adeta yalan yanlış şeyler anlatıyorlar. Kardeşim sen bu milleti ilmini, irfanını bilmiyorsun. Bilmediğin için de her defasında gidip, sandığa tosluyorsun. Artık bu milleti anla. Gene Allah'ın izni ile sandığa toslayacaklar. Bundan hiç endişemiz yok."

Kaynak: AA / Politika

Ahmet Sorgun AK Parti Kütahya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title