Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Partimizin kurulduğu ilk günkü aşkla ’Haydi Bismillah’ diyoruz.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Partimizin kurulduğu ilk günkü aşkla 'Haydi Bismillah' diyoruz. 2001 ruhu ile hareket edeceğiz. AK Parti Türkiye'nin çimentosudur. Sizler de bu partinin güvencesisiniz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu, Milletvekili Sena Nur Çelik, milletvekili adayı İbrahim Aydın, İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ile birlikte, Alanya'da AK Parti teşkilatlarında ilk günden bu yana görev alan yol arkadaşları ile bir araya geldi.

AK Parti'nin eski yöneticileri ile tek tek selamlaşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu yaptığı konuşmada, "Biz bu yola çıkarken ilk günkü aşkla Haydi Bismillah dedik. İşte burada da o ilk günkü aşkla bizimle yürüyen kardeşlerimizle beraberiz. Partinin kurulduğu ilk günden bu yana çok çalıştınız. Hepinize gönülden çok teşekkür ediyorum. Bize hep destek verdiniz biz de en iyisini yaparak sizleri mahcup etmemeye, içeride ve dışarıda sizleri en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Yine sizlerin hizmetkarı olarak buradayız" dedi.

Türkiye'nin hedeflerine ulaşması için el ele birlikte yürüyeceğiz diyen Çavuşoğlu, "Partimizin kurulduğu ilk günkü aşkla Haydi Bismillah diyoruz. 2001 ruhu ile hareket edeceğiz. AK Parti Türkiye'nin çimentosudur. Sizler de bu partinin güvencesisiniz. Bu dava sizlerin omuzlarında yükseldi. Bundan sonra da sizlerin çalışmaları ile el ele birlikte yürüyeceğiz" diye konuştu.

"HAVALİMANINDA HAYVANLAR OTLUYORDU"

AK Parti iktidarları döneminde ülkede büyük yatırımlar yapıldığını belirten Çavuşoğlu, Alanya ve Antalya'ya da bu yatırımların yansıdığını söyledi. Çavuşoğlu, "Gazipaşa Havaalanı bizden önce başlayan bir sevdaydı ama kısa sürede umutların tükendiği bir proje oldu. Cihazlar söküldü, hayvanların otladığı bir hale geldi. Biz omuz omuza verdik, amansız bir mücadele örneği gösterdik. Dünyada coğrafi olarak Gazipaşa'ya benzer havaalanlarını inceledik. Sadece devletin uzmanlarını değil bağımsız uzmanları da getirdik. Kitap yazılacak bir mücadele ve başarı örneği ama bu başarı hepimizin başarısı, hepimizin mücadelesi ile geldi. Şimdi o havaalanı çalışıyor ve ilçemize büyük katkı sağlıyor" şeklinde konuştu.

ALANYA İLKLERİN İLÇESİ

Mahmutlar - Kestel yolu bile ilk başladığımızda bizim için çok büyük bir projeydi diyen Çavuşoğlu, "Ama şimdi o kadar projeler yaptık ki o yoldan çok daha iyi yollarımız oldu. Alanya hep ilklerin ilçesi oldu. Bakın Alanya'da iki üniversite var. Biri devlet, birisi de vakıf üniversitesi. Bir ilçeye ilk devlet ve ilk vakıf üniversitesinin yapıldığı ilçe Alanya oldu" dedi.

KÜRT KARDEŞLERİMİZ PKK'DAN KURTULMAK İSTİYOR

Son dönemlerde artan terör olayları ve verilen mücadele hakkında da konuşan Çavuşoğlu, "Hiçbir güç bizi inandığımız yoldan çeviremez. PKK'dan en çok zulmü Kürt vatandaşlarımız çekiyor. Şimdi o kardeşlerimiz PKK zulmü bitsin istiyorlar. Kürt kardeşlerimiz özgürlüğü bizimle yaşadı" şeklinde konuştu.

Toplantıya katılan AK Parti Milletvekili Adayı İbrahim Aydın'ı bu kez Ankara'ya götürmeye kararlı olduklarını ifade eden Çavuşoğlu, "Bu kez İbrahim Bey'i yanımızda götürmeden Sena Hanım da ben de Ankara'ya gitmeyeceğiz. Antalya'dan 6 hatta 7 vekili mutlaka çıkarmamız gerekiyor. Bunun için partimize gönül vermiş herkese büyük görev düşüyor" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mevlüt Çavuşoğlu Ak Parti Antalya Alanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title