Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Partililerle Buluştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker, partisinin Kocaeli il başkanlığını ziyaret etti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker, partisinin Kocaeli il başkanlığını ziyaret etti.

Ak Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker, AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı'nda parti üyeleri ile buluştu. Ziyarette AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eker'e, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Kocaeli milletvekilleri de eşlik etti. Ziyarette partililere hitap eden AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker, " Türkiye'nin bir sistem değişikliğine ihtiyacı var. Bunu biliyoruz. Türkiye maalesef halen darbe anayasasıyla yönetiliyor. Biz 2007'den itibaren yeni bir anayasayı, sivil ve demokratik bir anayasayı Türkiye'ye kazandırmanın çabası içerisinde olduk. Fakat tek başına bunu yapabilme imkanımız olmadığı için, milletin parlamentodaki bizim dışımızdaki diğer temsilcileri ile diğer muhalefet partileri ile birlikte yapma fikri ortaya çıktı. Fakat her seferinde onlar bir takım şartlar, kırmızı çizgiler koyup ana muhalefet partisi komisyondan çekildi. Halbuki onlar Türkiye'nin gerçekten yeni bir Anayasa yapması ile ilgili düşüncelerinden aslında bir istekleri olmadığı konusunda ibretlik bir durumdur. Ama biz, bize düşeni yapacağız. Çünkü Başkanlık Sistemi'nin de içerisinde yer aldığı yeni bir anayasa, bizim üzerinde durduğumuz, savunduğumuz bir konudur. Bunu en iyi milletimiz bilir, en iyi milletimiz değerlendirir. Biz bu şartlar ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gönül isterdi ki, bu onların da içerisinde olduğu bir komisyon ile, oy birliğiyle olsun. Ama onlar sonuçta bu sürece, komisyona katılmasa bile AK Parti kendi düşüncesini bir şekilde millet ile paylaşarak somut olarak bir noktaya taşıma kararlılığındadır" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Mehdi Eker AK Parti Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title