Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Açıklaması

"AK Parti'nin hizmetinin dokunmadığı ne bir tek kişi, ne bir mahalle, ne bir köy, ne de bir sokak yok" "Hepinizi zenginleştidik.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "AK Parti'nin hizmetinin dokunmadığı ne bir tek kişi, ne bir mahalle, ne bir köy ne de bir sokak yok" dedi.

Erdem, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Temel Karadeniz ile  Kanarya Mahallesi'nde esnafı ziyaret etti, karanfil dağıttı.

Daha sonra bir çay bahçesinde vatandaşlarla biraraya gelen Erdem, burada yaptığı konuşmada, 5 gün sonra seçim olacağını söyledi.

Bu seçimde bir belediye başkanı seçileceğini ifade eden Erdem, "Sadece belediye başkanı değil, onun kadar önemli olarak da geleceğimizi seçeceğiz. Çünkü bu, yerel seçimden öte. Siyasi partiler, güven oylamasına dönüştürdü" diye konuştu.

AK Parti olarak 11 yılı geride bıraktıklarını belirten Erdem, şöyle devam etti:

"Silah zoruyla orada oturmuyoruz, sizlerin desteği ile orada oturuyoruz. AK Parti'nin hizmetinin dokunmadığı ne bir tek kişi, ne bir mahalle, ne bir köy ne de bir sokak yok. 12 yıldır iktidardayız ve aranızdayız. Gözü olan görüyor, 'yok' demekle olmuyor."

AK Parti'nin Türkiye'nin tek sosyal partisi olduğunu savunan Erdem, kendilerinden önceki iktidarların mevsimlik çiçek gibi olduğunu anlattı.

Seçim çalışmaları kapsamında Diyarbakır, Mardin, Batman ve Bitlis'i ziyaret ettiğini ve Türkiye'nin tamamının adeta bir şantiye olduğunu kaydeden Erdem, "Dula maaş veriyor muyuz? Engelliye evde bakım yapıyor muyuz? Yaşlıya bakıyor muyuz?" ifadelerini kullandı.

Sosyal devletin gereğini yaptıklarına ve bugün en düşük memur maaşının bin doların altında olmadığına işaret eden Erdem, şunları kaydetti:

"Hepinizi zenginleştirdik. Kanal İstanbul geldiği zaman, buralara kimsenin gücü yetmeyecek. 15 milyar dolara hazırlanacak ve yılda 5 milyar dolarda, geçen gemilerden devletimizin kasasına para dolacak. AK Parti'den önce, Başbakanımız büyükşehir belediye başkanı olmadan önce, İstanbul'un en büyük problemi hırsızlıktı. Soydukları için suya, yola, para bulamıyorlardı. Biz zenginleştirdik. Muhteşem işler oldu, olmaya devam ediyor. Mahcup etmedik."

"Birisinin haremini deşifre etmek özgürlük müdür?"

Bir paralel yapının olduğunu söyleyen Erdem, "Suriye uçağı düşürüldü. Paralel yapının gazetesi ne yazdı biliyormusunuz? 'Seçim için yapıldı' diye yazdı. Biz sınırlarımızı en iyi şekilde koruruz" değerlendirmesinde bulundu.

Twitter'a tedbir amaçlı erişim engeli konusuna da değinen Erdem, Twitter'da her türlü şeyin rahatlıkla yapıldığını söyledi.

Erdem, "Mahkeme kararlarını uygulamıyorlar. Başbakanımız ne dedi, 'Ya mahkeme kararlarına uyarsanız ya da kapatırım' dedi ve kapattı. Birisinin haremini deşifre etmek özgürlük müdür? Bu ahlaksızlıktır. Yasaları ya tanırlar ya tanırlar" şeklinde konuştu. - İstanbul

Kaynak: AA / Politika

Ekrem Erdem İstanbul Ak Parti Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title