Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Açıklaması

"Bakın bir seçime gidiyoruz.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "Bakın bir seçime gidiyoruz. Paralel yapı devreye girdi. 17-25 Aralık arasında yalnız hazinenin kaybı 10 milyar dolar, Türkiye'nin kaybı 100 milyar dolar. Geçmişte olsa Türkiye tuz buz olurdu. Türkiye Allah'a şükürler olsun sağlam. Şu anda ekonomisi de sağlam, halkı da sağlam. İnşallah 30 Mart, bu istikrarın devam seçimi olacak" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Maltepe'de partililerle bir araya gelen Erdem, AK Parti'nin bir ihtiyaçtan doğduğunu söyledi.

Yerel seçimlerin, tarihi bir seçim olduğuna işaret eden Erdem, "Türkiye'de istikrar bozulursa eski günler geri gelir, Türkiye'deki kazanımlar yok olur" ifadesini kullandı.

Erdem, AK Parti'nin hayal ötesi işler yaptığını vurgulayarak, "Geçmişte iktidarlar yıpranırdı. Ama AK Parti sayesinde yıpranmıyor. 2023 hedeflerimiz var. Bunlar slogan değil, altı dolu hedefler. 21 projemiz var. Bu projelerin tutarı 160 milyar dolar. Muhalefet partisi anasıyla, yavrusuyla hangi projesiyle karşımıza çıktı? Biz vaat etmiyoruz. Biz yapıyoruz" diye konuştu.

"Türkiye büyüyor, zenginleşiyor"

Sandıktan umudunu kesenlerin, kampanyalarını değiştirdiğini kaydeden Erdem, şöyle devam etti:

"Hedef; Türkiye ekonomisi bitsin, istikrar bitsin. Ama bunu Allah'ın izniyle başaramayacaklar. Bakın bir seçime gidiyoruz. Paralel yapı devreye girdi. 17-25 Aralık arasında yalnız hazinenin kaybı 10 milyar dolar, Türkiye'nin kaybı 100 milyar dolar. Geçmişte olsa Türkiye tuz buz olurdu. Türkiye Allah'a şükürler olsun sağlam. Şu anda ekonomisi de sağlam, halkı da sağlam. İnşallah 30 Mart, bu istikrarın devam seçimi olacak. Bakın tarihi bir seçim. Sizler de bu tarihin canlı şahitlerisiniz. Bu seçim, ya istikrar ya da kaos seçimi. Karar da yetki de sizin. Biz gelir anlatırız, mücadelemizi yaparız. Allah'a şükürler olsun alın aklığı, baş dikliğiyle huzurunuzdayız. Türkiye büyüyor, zenginleşiyor. İnşallah bu hizmet durmayacak. Hizmet kesintisiz devam edecek inşallah sizlerin desteğiyle. Bir belediye başkanı seçmeyeceksiniz, meclis üyesi seçmeyeceksiniz. Neyi seçeceksiniz? Türkiye'nin geleceğini, istikrarını seçeceksiniz."

AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz de yerel seçimlerin siyasi istikrarın devam edip etmeyeceğinin seçimi olacağını ifade ederek, "17 Aralık operasyonunun nedeni, Türkiye'deki siyasi istikrara çelme takmak ve devletin malı olan Halkbank'ı itibarsızlaştırmaktır. Bu nedenle çocuklarımızın geleceği için, bu seçim çok önemlidir" diye konuştu.

AK Parti Maltepe Belediye Başkan adayı Edibe Sözen Yavuz da Maltepe'nin 81 ilden göç eden insanların yerleştiği bir ilçe olduğunu belirterek, Maltepe'nin, 470 bin nüfusa sahip güzel ama kötü yönetilen bir ilçe olduğunu kaydetti. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Ekrem Erdem Ak Parti Maltepe Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title