Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, "yolsuzluk ve rüşvet" operasyonu adı altında hükümete bir komplo kurulmak istendiğini, yerel seçimler ve cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi iktidarın doğrudan hedef alındığını savundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, "yolsuzluk ve rüşvet" operasyonu adı altında hükümete bir komplo kurulmak istendiğini, yerel seçimler ve cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi iktidarın doğrudan hedef alındığını savundu. Uğur, "Suç varsa gerekeni zamanında yapar cezasını verirsin. Biz suçluyu, yolsuzluğu örtecek değiliz. Ne varsa çıksın" dedi.

Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, aynı zamanda partisinin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı. Uğur, AK Parti Balıkesir İl Başkanlığında bir soru üzerine 17 Aralık tarihinde 'yolsuzluk ve rüşvet' iddiasıyla yapılan operasyonla ilgili görüşlerini paylaştı. Uğur, bu operasyondaki asıl hedefin, 'Çamur at izi kalsın' mantığı ile hükümeti yıpratmak, asıl meselenin ise Başbakan Erdoğan'ın hedef alınması olduğunu kaydetti.

1980 yılındaki askeri ihtilalin önemli sebeplerinden bir tanesinin TBMM'nin cumhurbaşkanını seçememesi olduğunu belirten Uğur, şöyle konuştu:

"Zaten bu işler seçimlere etki etsin diye yapılmış bir operasyon. Fatih Belediyesi, Pamukbank (Halk Bankası), TOKİ ve müteahhitler. Üç ayrı olay. Bir tanesi 2 yıl önce olmuş olay, telefon dinleme, biri 18 ay önce olmuş. Sanki bunlar hepsi beraber olmuş gibi. Arkasından ikinci dalga, iş adamları var. Şu anda havaalanlarını yapan, İstanbul-İzmir otobanı, Marmaray işlerini yapan büyük projelerin başındalar. Çamur at, izi kalsın. Hukuk, 'Suç üstü yaparsın' diyor. Sen 18 ay, 20 ay önce adamı dinlemişsin, suçüstü yapar, cezasını verirsin. 20 ay ne bekliyorsun? Elinde bilgi varsa var. Hazırlık tahkikatı yapıldı, adliyeye sevk etti. Artık çamur attı ya. Ayakkabı kutusu hikayesi başka yerlerde de geçmiş. Aynı kutu Fenerbahçe Başkanının şeyinde de gösterilmiş, medyada çıkmış. ya adamın yatağının üzerinde para sayma makinesi mi olur? Birisi getirmiş, koymuş, resmini çekmiş. Bu işin içinde komplo var. Varsa da bir suçlu, ortaya çıkar kardeşim. Bizim suçları, yolsuzluğu örtecek bir şeyimiz yok. Ne varsa çıksın? Ancak hedefte Başbakan var. Her cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bu işler oluyor zaten. 80 İhtilali'nin sebeplerinden bir tanesi meclisin cumhurbaşkanını seçememesi. Seçemedi, 'Seçemiyor bu siyasiler' dedi. Terör var, bilmem ne var, ihtilal oldu." - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Edip Uğur Balıkesir Edip Uğur Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

sumran uymazsumran-uymaz@hotmail.com:

. sizin işiniz çok zor çok ..sırtınızda bu kadar kul hakkı ile .ALLAHIN huzuruna nasıl çıkacak ve nasıl hesap vereceksiniz bilmiyorum ..hesap soracaklardan biride benim açıkça söylüyorum .hepinizin yakasına yapışacam Ahirette bunu bilin

0
0
yanıtYanıtla
sumran uymazsumran-uymaz@hotmail.com:

sayın uğur .insan bunları söylerken biraz yüzü kızarır yaa ..herşey bu kadar açık ve net ortadayken , hala çamur at izi kalsın demek yüzsüzlüğün dik alası bence ..yolsuzluk bir yandan suriyeye silah dolu tır göndermek bir yandan boğazınıza kadar hıyanet içinde debeleniyorsunuz hala konuşmaya yüzünüz var valla çok pişkinsiniz bravo size . . ama akp de hala vicdanının sesini duyabilenler var tıpkı istifa edip ayrılanlar gibi ..sahi birşey sorabilirmiyim izninizle ...? akşam olup yatağa yattığınızda . uyuyabiliyormusunuz gerçekten .??? vicdanında bu kadar ağır yükle uyumak zor olsa gerek ..gelin sizde çok geç olmadan . bu kokuşmuş çarkın içinden sıyrılıp çıkın .. zararın ve günahın neresinden dönerseniz kardır .. bu kadar veballe ne bu dünyada yaşanır ..nede ALLAHIN huzuruna çıkılır .. size acıyorum inanın .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title