Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Doğanşehir'i Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Doğanşehir ilçesini ziyaret ederek, ilçe teşkilatında partililerle bir araya geldi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Doğanşehir ilçesini ziyaret ederek, ilçe teşkilatında partililerle bir araya geldi.

Ak Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Çalık, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ile Doğanşehir'de bir dizi temaslarda bulundu.

AK Parti Doğanşehir İlçe Başkanlığı ziyaretinde konuşan Çalık, ilçede vatandaşların taleplerini dinlediklerini, sorunları çözmek için gayret göstereceklerini belirtti.

Milletin önemine işaret eden Çalık, şöyle konuştu:

"Doğanşehir için de, Malatya için de, Türkiye'nin bütün illeri için de yapılması gereken bütün destekleri vereceğiz. Sayın Başbakanımızın açıklamış olduğu son 23 ildeki Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi için kalkınma ve yatırım hamlesi çok önemli bir adımdır. Yaklaşık 62 milyar, ama dört yılda hesapladığımızda toplamda 140 milyarlık bir yatırımı 23 ilimiz için yapacağız. Bu cazibe merkezlerinden birisi de Malatya'dır."

Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Doğanşehir'e yeni bir hastane yapılacağını aktararak, daha önce 75 yataklı planlanan Doğanşehir Devlet Hastanesinin 100 yataklı olarak yapılacağını bildirdi.

Doğanşehir'in beklentisi olan doğalgaz konusunda da çalışmaların önemli bir aşamaya geldiğini kaydeden Çalık, "Doğanşehir'imiz doğalgaza kavuşuyor " açıklamasında bulundu.

Temasları çerçevesinde belediyeyi ve Kaymakamlığı da ziyaret eden Çalık, ilçeye TOKİ tarafından 280 dönümlük alanda bin 600 konut yapılacağını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Öznur Çalık Doğanşehir AK Parti Malatya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title