Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bozdağ

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Bozdağ ile Kayaalp'in pehlivan tokalaşması- Bekir Bozdağ'ın açıklaması, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bozdağ: - "Milli güreşçimiz Rıza Kayaalp, ülkemizi dünyada başarıyla temsil eden nadir sporculardan bir tanesi" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, milli güreşçi Rıza Kayaalp'in Türkiye'yi dünyada başarıyla temsil eden nadir sporculardan olduğunu söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Bozdağ ile Kayaalp'in pehlivan tokalaşması- Bekir Bozdağ'ın açıklaması, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bozdağ: - "Milli güreşçimiz Rıza Kayaalp, ülkemizi dünyada başarıyla temsil eden nadir sporculardan bir tanesi" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, milli güreşçi Rıza Kayaalp'in Türkiye'yi dünyada başarıyla temsil eden nadir sporculardan olduğunu söyledi.Bozdağ, Dünya Güreş Şampiyonası sonrası memleketi Yozgat'a gelen milli güreşçi Rıza Kayaalp ile bir otelin lobisinde sohbet etti.Bekir Bozdağ, sohbetle ilgili olarak AA muhabirine yaptığı açıklamada, Rıza Kayaalp ile her zaman gurur duyduklarını, iftihar ettiklerini belirtti.Hemşehrileri olduğu için mili sporcunun başarılarıyla daha fazla gururlandıklarını ifade eden Bozdağ, "Milli güreşçimiz Rıza Kayaalp, ülkemizi dünyada başarıyla temsil eden nadir sporculardan bir tanesi. Rıza, bu başarıların hepsini hak ediyor. Olimpiyat şampiyonluğunu kıl payı kaçırdı. Ama arkasından hemen Avrupa şampiyonu, şimdi de dünya şampiyonu oldu. İnşallah Rıza Kayaalp olimpiyat şampiyonu da olacaktır. Ay Yıldızlı al bayrağımızı göndere çektirip İstiklal Marşımızı okutacaktır ve göğsümüzü yeniden kabartacaktır" diye konuştu.Kayaalp'in olimpiyat şampiyonluğunu da kutlamak istediğini dile getiren Bozdağ, Kayaalp'in başarılarıyla gençlerin örnek aldığı bir sporcu olduğunu kaydetti.Rıza Kayaalp de tebriklerinden ve başarı dileklerinden dolayı Bozdağ'a teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Rıza Kayaalp Bekir Bozdağ Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title