Haberler

AK Parti Finike İlçe Başkanlığına Yeni Yönetim

AK Parti Finike İlçe Başkanlığına atanan Osman Aladağ'ın oluşturduğu Yönetim Kurulu listesi, AK Parti Genel Merkezi tarafından onaylandı.

Ak Parti Finike İlçe Başkanlığına atanan Osman Aladağ'ın oluşturduğu Yönetim Kurulu listesi, AK Parti Genel Merkezi tarafından onaylandı.

Aladağ, gazetecilere yaptığı açıklamada iş adamı, esnaf, eğitimci, hukukçu, ev hanımı gibi toplumun bir çok dinamiklerini Finike'ye hizmet için bir araya getirdiklerini söyledi.

AK Parti kurulduğu günden bu yana Finike'de hizmet etmiş herkese teşekkür eden Aladağ, bundan sonra da aynı şekilde hizmetlerin devamı için hep birlikte hareket ederek, Finike'de hizmet adına hoş bir seda bırakma arzusunda olduklarını belirtti.

AK Parti'nin ilkeleri ve hizmet anlayışı doğrultusunda, ilçelerine yapılacak hizmetlere katkı koyabilmek için yola çıktıklarını ifade eden Aladağ. "Bugüne kadar AK Parti çatısı altında hizmet veren kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır, geçmişte hizmet eden kardeşlerimizin tecrübelerini, bizim yeni heyecanımızla birleştirerek amacımız ilçemize, Finike'de yaşayan güzel insanlara en iyi hizmeti yapmak. Bu konuda bize, Yönetim Kurulu listemize güvenen AK Parti İl Başkanlığımıza ve genel merkezimize teşekkür ediyorum. Yeni Yönetim Kurulumuz, AK Partimiz başta olmak üzere, ilçemize, Antalya'mıza ve ülkemize hayırlı olsun." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Aladağ Finike Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title