Haberler

AK Parti Eskişehir Milletvekili Karacan

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Çifteler ilçesinin gelişmesi açısından sanayinin artması gerektiğini söyledi.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Çifteler ilçesinin gelişmesi açısından sanayinin artması gerektiğini söyledi.

Karacan, Çifteler ilçesinde düzenlenen doğalgaz hattı açılış töreninde yaptığı konuşmada, bugün açılışını yaptıklarını doğalgaz hattının yapımının 2004 yılında yerel yönetimleri devraldıklarında belirlenen hedeflerden biri olduğunu kaydetti.

İlçeye yapılan hizmetin kendisini mutlu ettiğini ifade eden Karacan, şunları söyledi:

"Eğer önümüzdeki uzun yılların hedefini belirlemezsek, uzun yılların programını, projesini yapmazsak biz ancak başkaları tarafından gündemi belirlenen ülke konumuna geliriz. ve devler liginde değil ancak ikinci lig hatta ve hatta üçüncü ligde mücadele eden ülkeler arasına gireriz. Biz o devler liginde yarışacak program ve projeleri yapmasaydık bugün bulunduğumuz konumda asla olamayacaktık. Bugün Çifteler halkının işlerinin birer birer kolaylaştığını görmek bizim için büyük bir sevinç kaynağı. Bu hizmetin yapıldığını görmek beni fevkalade memnun etti. Sanayi bir ilçenin bel kemiğidir. Çifteler'in gelişmesi açısından sanayinin bu bölgede artması gerekmektedir. Bu ise enerji girdi maliyetlerinin düşmesi ile birebir bağlantılıdır. Doğalgaz altyapısının tamamlanmasıyla bu maliyet düşüşü sağlanacağından bundan sonra ilçemizin potansiyel sanayicilerin yatırımlarında tercih sebebi olacağı kanaatindeyim. Doğalgaz sadece ısıtmada kullanılmıyor aynı zamanda mutfakta kullanılıyor ve çok daha ucuza kullanıyor. Artık tüp değiştirelim götürelim getirelim zahmetine girmeden annelerimiz, insanımız inşallah bu hizmete bugün burada kavuşuyor. Kadınlarımız ve kardeşlerimiz artık külle, tozla, soba külüyle ve bodrumlardan odun taşımakla meşgul olmayacaklar. Böylece yaşam konforları artacak. Hakikaten bu hizmet hem çevreci bir hizmet hem hayatı kolaylaştıran bir hizmet."

Törene Karacan'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Bekir Şahin Tütüncü, Çifteler Kaymakamı Vekili Mehmet İcik, ilçe belediye başkanları, ESGAZ Genel Müdürü ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Harun Karacan Eskişehir Çifteler AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title